Pri nama pa in kozarček
.

Zdej pa sladica ![]()
![]()
![]()
.
Pri nama pa in kozarček
.

Zdej pa sladica ![]()
![]()
![]()
.
Danes pri meni pogrevanje čorbice od včeraj:
Slikano po navodilih iz že veste katere knjige.
![]()
ežoj
Uf, pozabil sem: angie.orhideja kongratuliram za uno rižoto s prejšnje strani, po moje je ravno taka kot mora bit, nič pocasta, nič kremasta...............
ežojEžoj
....tudi meni je taka lih taprava...
Juha, pohane perutničke, testeninska solata na rukoli.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Včeri huda sprememba plana, poln hladilnik fine zelenjave, tako da sem pripravila tzatziki z paštico- polžki in okisan stročji fižol,
danes pa dušena zelenjavica (bučke, paprika, korenček in čebula), hrenovka, košček kruha in skleda rediča.
Lp
ursiiiDa še jaz pristavim svoj piskrček. Že dalj časa vas berem in "se pasem" ob mamljivih fotkah.
Danes: špageti z bolognsko omako, solata z rukolo in paradižnikom ter bučnim oljem ter domačim jabolčnim kisom. Njami!
Včeraj: polpeti v omaki, valvice, paradižnik v solati.
lp,
Taia
Nimam kaj drugega za porečt/napisat kot: VSA ZAHVALA DOKTORJU EŽOJU ter BALENKI za step by step vodniček.
To, da sem danes delal prvič možgančke in dejstvo da niso bili na krožniku že cirka 20 let, je pa naredilo obrok enostavno tako PERFEKTNO in ONE OF A KIND, da sploh nimam besed.
Vse pohvale KULINARIKI in vsem njenim uporabnikom, kateri nas dan za dnem opominjajo, da še obstaja dobra stara slovenska kuhinja in da ni vse v mikro/makro/nuklo ali kako že kuhanju. Včasih je tudi preprosto in 1,2,3 lahko veliko bolj DOBRO in BOŽANSKO kot pa MIŠELIN obrok.
V soboto ali nedeljo bodo možgančki z jajčkoma ponovno na sporedu, a da bo tokrat kot priloga kuhan mlad krompir s peteršiljem! KOMAJ ČAKAAAAAAAAM :D
Blitva na česnu in olivcu, mlad krompirček in potočna zlatovčica(vsaj tako so rekli v vaškem ribniku
) zavita v alu folijo in pečena na žaru
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda

Pirini svaljki s pršutom