Danes: blitva s krompirja, brancin na žaru, paradižnik, paprika in kumare v solati (iz domačega vrta), polnozrnati biskvit s suhim sadjem

Karamelna omaka
Danes: blitva s krompirja, brancin na žaru, paradižnik, paprika in kumare v solati (iz domačega vrta), polnozrnati biskvit s suhim sadjem
| MBrando je napisal/a: |
|
Dragi Brando, tudi v moji rizi bizi rižotki ni meska
, to so jurčki ( še lanska zaloga - ta je bila zadnja ).
danes za kosilo
pišč.juha z rižom (zadnji ostanki od nedelje), pečen krompir, zelje v solati - za slikanje še zmeraj preutrujena ![]()
Teden bo v znamenju kuhanja/peke buč, zelja, stročjega fižola, graha ... (nekateri bodo pogrešali ![]()
![]()
)
Kumarična juha, popečen telečji zrezek, njoki z bučkami, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/V bistvu je bilo ene "garkel kosilo", torej vse iz vrta z mini dodatkom mesa iz mesnice ![]()
Zelenjavna juha (korenje, petršilj, grah, koleraba, čebula, krompir, zelena), pečen kropir, kremna špinača in pečeni mesni uštipci.![]()
Za sladičko pa kopanje v domačem bazenu
, kavica in sladoled.![]()
Rižota z lignji.Skleda zelene solate.
nutela, narejena včeraj.
Pozdravljeni,
kuhamo marmelado iz ringlojev (sladko-kisla), odlična priloga k kuhani govedini ali pečeni svinjini.
![]()
danes bučni polpeti, pire krompir, kumarična solata s paradižnikom:
sladica:
Pri nama pa in kozarček
.

Zdej pa sladica ![]()
![]()
![]()
.
Danes pri meni pogrevanje čorbice od včeraj:
Slikano po navodilih iz že veste katere knjige.
![]()
ežoj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Karamelna omaka

Azijska solata s kozicami