| angie.orhideja je napisal/a: |
danes: šampinjoni z jajci, pečena paprika 
angie :)
|
| babka1951 je napisal/a: |
Včeraj: žar, pečen krompir, solata in nekaj sladkega
 babka1951 |
Angie in Babka, dragi moji. Saj ne gre drugače, kot da se

, naredim izraz

ter PRIZNAM, da bom OBEDVE IDEJIIIIIIII UKRADEEEEEEELLLLLLLL.

PERFEKTNE IDEJE!! Preproste, simpatične, zdrave!! Mladi krompir je itak TOP ****

in ga imam še nekaj doma, PASJA RADOST (ali moram povedat še kaj...nostalgija

), čevapeki pa NJAAAAAMSI.
Tudi ŠAMPINJONI ter UMEŠANA ZELENJAVA z jajčkom ali dvema + solatika. NJAAAAAAM.
Joj, joj...kakšen podlež od podleža. Ampak saj vesta. Tako simpatično sta tole predstavili, da mie je kar vrglo na

.
Zakaj bi moral vedno komplicirat in RAVNO ZATO obožujem vse vas dame/gospode (preklon do prstekov na nogah za mojega junaka EŽOJA

) in in ideje ter vašo kuhinjo.
To se mi pa je sedaj TAKOOO vsedlo v glavo, da kojci nabavim danes

RADOST!!! Joooj, kako bo jutri fajn!
V ponedeljek pa pol šampinjoneki in jajčka...
HVALA, HVALAAAAAAAA.

P.S: Upam da ni problem s krajo in
DANES:-
Na hitro zamešana šunka/umešana jajčka/sir/smetana v drugo pa še malo domače mezge, ter zavito v listnato testo. (Sem lih imel še dva lista...pa sem moral porabit. Ni bilo nekaj dosti)
-
Faširano puranje popečeno na olivcu + maslu ter tik pred koncem dodano marinirano zelenjavo (bučke,šampinjoni, rdeča/zelena paprika, rožmarin, timijan, provans.zelišča + ogromno česna in čebule)
-
Soljat iz RJAVKE in RUKOLE (domače) ter kumare,paradižnika...- Itak da tardeči vinček (učil od najboljšega...Ežoj-a

)
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---