Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas pa pečen piščančji zrezek z kuskusom in domačimi bučkami...

testeninca

Kaj je danes s dragičko, neki zamuja ( morda je kuhala pasulj, pa ga ni prej namočila in se ji ni hotel skuhati.

Pri meni danes:

matr, klobase se ji bodo čist razkuhale!

ežoj

Midva tudi filane paprike, pa štrudel se še zdele peče, ni še dovol vroče. Ampak danes pač izpolnjujem želje.

Miška, tudi od mene prejmi en velik , nalij si pa sama!

naor

Paradižnikova solata z kislo smetano,mlado čebulico,papriko in baziliko...vse dobro ohlajeno.

Najboljša pogača od lokalnega peka

Jutri povabljen na mladega kozlička na žaru in prekrivanje strehe

MM,vse najboljše in še na mnogo tort

polarbear

Mišzmoko, vse najboljše 

Danes: enostavni sirovi štruklji

breskva

Mišzmoke, vse naj, naj!!

Danes za mojega pohan sir in pečen krompir, zame filana paprika in zelena solata.

Jutri dopoldne na družinski pohod potem pa nekaj na žlico! Se pustimo presenetit!

tanjaj

Vsem se zahvaljujem za dobre želje

Nalila sem si vina, čistega ,  načrt za torte je spedenan za vsaj še 20 njih, naprej se bom pustila presenetit  in ker se ob kresi dan obesi, se čuti tudi novo leto, ja 

Ne konca ne kraja ostankov, le da so danes malo oplemeniteni s čevapčiči

teran in voda nista manjkala

lp

mzm

Danes sva imela goveje zrezke v čebulni omaki (iz skrinje), s testeninami in solato. Otroci pa so raztepeni po svetu in bodo tam jedli. 

Jutri: sardelice na trgu, sladica: DaVincijeva razstava. 

Nedelja: sestra časti slovensko nedeljsko kosilo. 

Jap, ta vikend bom prosta priprave hrane - po stotih letih. Priznam, da premor zelo paše. 

mamka

mzm, glede na priložnost in druge okoliščine, bi za nagrado raje, da častiš kak mrzel pir ali dva ... ampak ok, tud malo ohladitve paše - hvala! :) pa srečno in zdravo!

Pa da ne bo smetenja - danes reeeeeees hladna fižolova solata s papriko in koruzo, zalita z neopisljivo poplavo domačega bučnega olja in grobo mletim domačim suhim čilijem ;). Kuža briketke, kralj se je pa moral znajti po svoje (McDonalds). :)

s0ncek*

Doma je bila zelenjavna enolončnica, nadaljevanje pa v piceriji. Jaz sem si privoščile mesne kanelone.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti