Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

mzm, rizlingova?

s0ncek*

miška, zelo lepo zgleda tvoja tortica! A svečke pa nisi nič pihala?

Ognjič

dane:. orada iz pečice, fižolov pire, solata

mali kuhar

Miška, tortice zgledajo vrhunsko... jst bi tud to meu :D

lp, Janez

gogologo

Meni zadnje čase paše jest samo pečen kifeljčar in solata, ne rabim drugega in mi niti ne paše. Torej bo danes za kosilo skleda solate in pečen kifeljčar v pečici+ za ostale rojstnodnevna tortica.

Mišzmoke čeprav ne smem tortice tvoja izgleda naravnost božansko!!! Kaj za ena pa je pa tudi pod razno nebi ugibala

lučica

s0ncek*, , evo ti nagrade:

Ognjič, sem pihala, sem

Janez, dobrodošel, prid, pa boš meu

lučica, kot vidiš, je sonček uganila, Rizlingova torta od tete torte je. Samo v primeru, da zaradi bolezni ne smeš take torte, ti je oproščeno

Danes: pojma nimam, sem komaj pozajtrkovala

lp

mzm

Mišzmoke vse najbolješe

Torta je bila res vrhunska.

Mi pa danes malo mešano- sin je imel makarončke z mesno omako, jaz tunino solato s čičeriko, moža čakajo filane paprike, hčerki pa je na dieti zato si je zaželela piščančka in riž.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

kosilo_ testenine s špinačo, korenjem, parmezanom, pijana nevesta (sestrina mojstrovina)

majaos

Sporočilo je spremenil(a) majaos dne 21. 2013 16:10

Saj ne vem, če spada v to temo. 

Danes za kosilo, zajtrk, malico - ena hrenovka, žlička gorčice, kos belega .

Za sladico: sadni jogurt iz zamrzovalnika - namesto sladoleda. Sem bila sicer danes v mestu in ga tudi gledala [sladoled namreč], vendar v tej vročini ne bi prestal poti do doma.

Če bo šlo tako naprej, bom še shujšala  .

Johanna

Aja, mišzmoke, srečnega in zdravega - 

Johanna

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti