| ežoj je napisal/a: |
Brando hvali kus kus s grahom, Naor je zaskrbljena zaradi moje enolične prehrane, da ne fašem kakšno čitaj-čitaj ali c-vitaminozo ( ona pa ne ve, kako je bit študent višjega letnika, včasih se ti ne ljubi, pa ponoči dvakrat zakašljaš in že misliš, da je matilda prišla na obisk, pa matilda ni una prsata lepotica s tretjeg letnika filo faxa ). Torej danes kus kus s grahom, sicer brez olivnega olja in brez masla, polito z maščobo v kateri so se pekle perutničke: 

ežoj
|
A ne da? Če ni časa za kuho integralnega rižeka (majkemu, da rabi 40min), pol je KUSič tako hitra in SLASTNA rešitev, da bi lahko doma ustanovil kar KUS PRODAJALNO. Vedno kakšna rezervna kilca v shrambi :D
Pa vam? Kako vam je teknil? Skuhajte ga prej, pa ga kdaj popražite na maslu in dodajte kakšno jajčko. Je tudi

O ponovno TOP FOTOGRAFIJI

vredni samega Čerina ali Žnideršiča, pa ne bi, ker je ponovno tako profesionalno narejena z dekoracijo vredno same JB restavracije, da človek ne more mimo da ne bi rekel: KAPO DOL in poklon od đentlmana do đentelmena!
Da o pisanju in navihanih komentarjih sploh ne govorim.
Pri vas velja (glede solatike) MANJ JE VEČ, pri meni pa vedno preseravanje. VSAJ LAVOR, če ne že KAD ZA TUŠANJE

VČERAJ:
Da se še pohvalim (občasno pa lahko a ne?

)
PRESENEČENJE ZA PAPIJEV RD je uspelo POPOLNO

.Objemanju, čestitakam, poljubčkom, stiskom rok ob snidenju s prijatelji je bilo res POSEBNO. Neprecenljiv pa je izraz na PAPIJEVEM obrazu, ko je mala karavana ustavila pred hišo. A MA NIŠTA NI VEDEL, tako dobro sem izpeljal zadevo
Tudi obe marcipanovi torti sem uspešno naredil (Hvala madam JELENCKOVA

ter madam ANAMARIJA1

. Dejstvo so zadovoljni konzumenti in SLAVLJENEC (papi je noooor na marcipan, sam pa

;Pogojno).
Ena torta za družbo ( ta je imela sredico iz MARCIPANOVE KREME), ena pa je bila samo za PAPIJA in maman (tale pa ima v samem biskvitu marcipan, prelita pa je z marcipan moussejem).
Da se bosta razvajala

(joj, upam da nisem prispeval k kakšnemu hitremu potovanju via bolnica. Oba sta namreč dibetika. Čeprav prilagam sladice in jih delam "primerne za mojo družinico")
Zraven sem postregel z stepeno smetano in kozarčkom

Za konec pa

(so res že dobre. Čvrste! Danes sem imel nekaj kosov v mojem sadnem frištiku)
Iz žara pa slastne bedrače, perutničke (oboje prvo spečene pol pa pokrov na žar in še podušene. Če vam povem, da je meso kar odpadalo, kot rad pokaže JAMIE, vam bodo sline kar same napolnila usta :D) goveji čevapi hrustljavo zapečeni in slastni in seveda ob žaru moška družba, KUMPL

(al kaj že. Nekaj iz Poljske),

in tisto o tem kako DEDI razvijamo nove teorije o grilanju, mesu ter kako na koncu dneva vse zasluge za uspešen piknik pripisujemo sebi, čeprav vsi vemo da so dame naredili 90% vsega dela

. Mi pa smo po vampekih tapkali, pivičko pili in obujali spomine NA STARA DOBRA VREMENA
Tik pred koncem grilanja pa smo na žar vrgli še domač kruh namazan z domačim olivcem ter česnom. Jaooo

. Zraven pa dve različni solati! (Mešana fižolova s koruzo, belko, kumaro, papriko... ter testeninska grška.

)
Ahh.za dol past!
PAPIJU vse poklone in ljubezen. Res se je razvil v (meni) enega TOP GRILL CHEFOV

. Se vidi da živita v hiši in imata veliko prostora okoli. Grilanje pogosto na tapeti.
P.S: Narobutal pa sem si (ofkors) jagode, solato, drobnjak in materino dušico.
DANES:
Ostanki od včeraj. Nisem mogel, da ne bi ene

bremze zaplenil, ter dva HRUSTLJAVA goveja čevapa

-Integralni RIZI BIZI (ravno se kuha) popražen na maslu
- kurja bedrača (mesek kar odpada.jaooo.HEAVEN)
- popečene bučke
- lavor domače zelene solate + fižol,kumara,paradižnik...
- deci rujnega

(kot vedno)
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---