Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: polnjene paprike s pire  . Pojedla samo eno - brez krompirja. Ostale pospravila v hladilnik, krompir pa so dobile moje piške, ki me pridno zalagajo z jajčki. Kaj čem, vročina je naredila svoje.

Zato pa mi je bolj teknila , kavica ...

Za sladico pa dva hladna jogurta - okus po jagodah.

Johanna

Včeraj sem si privoščila ogromno skledo mešane solate s sirom in šunko....pa ogromno

ANJA

danes: tortilja s tuno, koruzo, čebulo, fižolom, rižem, solato in paradižnikom

mali kuhar

SREDA: 

Zelenjava z mletim mesom, kozerva fižola in najboljmali makarončki; zelena solata:

Pozdravček!

Goveja juha z rezanci, pražen krompir, dunajski, mešana solata paradižnik, paprika, kumara, čebula.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Pečeni svinjski vrat iz hladilnika, vložena paprika babura - bo treba porabiti ozimnico. Juhica pa je bila že zjutraj-ajnprajn. Sedaj pa na relax pod brajdico, z  soka in  . In jamranje - kako že pravi naš Ežoj?

Ah, naj se že končno vrne, da bomo skupaj jamrali....

Johanna

Nekaj prejšnjih dni kuhali drugi ( za mene ), danes, cesarsko kosilo:

pa sploh ne vem, zakaj se mu tako reče. No, celo kosilo je rahlo pokvarila kumarica, ki ni po evro standardih.

ežoj

Pri nas makaronova solata, jutri bo riževa, pojutrišnjem pa iz ajdove kaše :), potem bo pa menda konec te vročine pa se bo dalo tudi kaj skuhat...

aja včeraj pa sadna solata

testeninca

Sporočilo je spremenil(a) testeninca dne 19. 2013 16:57

Danes: vanilijev mlečni riž in  čaja

breskva

Juha, pečene perutničke, skutini cmoki, popraženi šampinjoni, stročji fižol v solati.

mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti