Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

DANES:
Samo lahka malica saj grem pol na praznovanje mojih TREH slavljencev (1x DVOJČKA ter 1x DAMA. Majke mi...to so fešte)
-SOLATKA "VSEH VETROV" (mozzarella,fižol,domača zelena soljat,paradižnik,kumara,paprika...)
-Kos kruha s pršutom, sirom in gorčico

JUTRI:
Isto kot v petek, le da bom tokrat sprobal z rižom. Torej-->

-Integralni riž skuhan s čebulo zjutraj in ohlajen.
-Popražen por in paprika na olivcu in to dodano rižu. Na vrh JAJČKO in na malem ognju dokler jajčka ni mehko kuhana
-Grah + šampinjoni popraženi na maslo ter dodani kot priloga
-VELIKA SKLEDA (LOVOR) SOLATKE

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

danes: njoki z golažem, solata

mali kuhar

danes: mlada špinača in mladi krompirček na maslu.

jutri: šparglji in mladi krompirček na maslu.

Za popldne pa nekaj "konkretnega", zdravju škodljivega, samo se še ne morem odločiti, kaj. Ravno brskam po receptih v beležki.

Sonja

Danes: goveja juha z gresovimi žličniki, govedina iz juhe, pražen krompir in veliiika skleda solate direkt z vrta  Popoldne pa tudi jaz nekaj zdravlju škodljivega, verjetno  (ne čisto dobesedno) pa  

Jutri pa piknik

JJ

Danes: ena mojih najljubših enolončnic - kurji ajngemoht po naše. Skuhala v največjem loncu, ki ga premore naše gospodinjstvo, da bo za vse dovolj.    Muce in Rox se že mastijo...                                                                                

Johanna

Danes bomo vsi družinski člani na kosilu ,zato bo bolj nedeljsko -

goveja juha z rezanci, pečen piščančji hrbet in kurja perutka, svinjski kotlet, pečen kifejčar, ocvrte bučke, kuhan brokoli,zelena solata s koruzo

Jutri pa planiramo izlet na obalo in bo kuhinja počivala.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

SOBOTA:

Bučkina juhica; čičerikin pire, šampinjoni s česnom in peteršiljem, panirani puranji zrezki; zelena solata;

pečena jabolka z orehi

Pozdravček!

čorba (koleraba, krompir, koromač, kožice od slanine),

majaos

Hvala za razlago.

Danes pasulj in skleda rediča.

Lp

ursiii

Danes: ješprenova rižota, paradižnik in paprika v solati

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti