piščančji ražnjiči, paradižnikova solata in rukola
Balenka
Mango cheesecake brez peke
piščančji ražnjiči, paradižnikova solata in rukola
Balenkadanes: puranja krača iz pečice, mešana zelenjava na žaru, solata
mali kuharNEDELJA:
Goveja juhica; pečene puranje perutničke, prebranac; zelena solata

Pozdravček!
Včeraj:pljučka s krompirjem(jih nisem jedla že sto let) ampak so bile dobre,solata,palačinke.
Danes:juha z rezanci,pečen piščanec,tenstan krompir,solata(mešana)
in kornet.
Včeraj: pirini špageti z zelenjavno omako + domača solatka + sladke češnje
Danes: pirini rezanci z gobicami, kuskus s piščančkom v smetani + zelena solata
danes klasika: goveja juha z vlivanci, pražen krompir, govedina iz juhe, solata,![]()
![]()
Mi pa danes nismo šli na izlet na morje, ker sem včeraj na parkirišču čisto slučajno stopila v eno nezavarovano luknjo in sem se čist potokla
in pristala na urgenci. Danes malo sedenja na sončku, kosilo pa je bilo iz kitajske restavracije.
Danes: brancin, blitva s suhim paradižnikom, kuhan krompir, paradižnik in paprika v solati, čokoladna torta
goveja juha z rezanci,
pražen krompir in mlinci,
pečen piščanec, sv. rebra, govedina iz juhe,
zelena solata in rukola, burek
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
V soboto sva šla v gostišče Anton v Cerkvenjaku, kjer sva jedla gobovo juho in ploščo za dve osebi. Ostalo nama je ravno dovolj, da sva nesla domov in imela kosilo še včeraj. Zraven sem samo spekla krompir in pripravila solato.
Danes pa razmišljam o pici - domači.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mango cheesecake brez peke

Beljakovi vetrci s kremnim polnilom