Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pri nas bo pa danes presenečenje, moj mož se je odločil, da bo skuhal vampe po tržaško, saj ne morem verjeti, ampak se že nekaj cmari

@ Trixi, uživaj na Kongresnem še zame, ki me trenutno ni v Ljubljani, pa za pico v Parmi, potem povej, če je še tako dobra, kot pred davnimi leti

babka1951

Danes bo za kosilo pečena orada v pečici z zelišči, za prilogo pečen mlad krompir, ter solata iz motovilca in paradižnika, zčinjena z balzamičnim kisom. Za sladico pa razmišljam pripraviti stari dobri čokoladni puding, ki ga že nekaj časa nismo imeli na jedilniku :)

http://cupikasprojects.blogspot.com/

PETEK:

Korenčkova juhica; rizi-bizi, puranje stegno v omaki; zelena solata

SOBOTA:    

Krem juhica (čebula, čičerika, čemaž); reciklaža rizi-bizija z dodatkom suhega paradižnika, ribji file; zelena solata:

Pozdravček!

Danes pri meni:

planirana je obara, pol si mislim, sobota je, kaj če si jade poželi mal na kmete, pa, ko bo že v naši vasi se oglasi pri meni. Ja, nič si mislim, ponudil bi ji krožnik obare, pol si pa mislim: ma kje bo jade jedla ribjo obaro, spodobi se da ji ponudim nekaj, kaj ima rad in zaradi tega sem spohal melancane.

ežoj

Danes po dolgem času domača lazanja in solata z redkvicami.

tanjaj

gobova juha, filane paprike, pire krompir in berivka

Balenka

Danes: grahova krem juha, prosena kaša z jabolki in suhimi marelicami

breskva

Danes: zelenjavna mineštra, zvitki iz vsestranskega testa (končno je usahnil), eni z olivami, drugi s šparglji, tretji z bučnim pestom

finokjo v solati, vrtnica...eh, vsega vam pa ni treba vedeti

lp

mzm

Miška, še od mene eno rožico.

naor

, hvala, naor! (pst, ni za rojstni dan, a si jo vseeno zaslužim )

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti