Danes pri nas goveja juha, gobova juha z jurčki, pečen piščanec, telečji zrezek, pražen krompir, kuhana zelenjava, berivka
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes pri nas goveja juha, gobova juha z jurčki, pečen piščanec, telečji zrezek, pražen krompir, kuhana zelenjava, berivka
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
riž v pečici pomeni, da ko se je svinjska pečenka že skoraj spekla, sem dodala še opran riž ter zalila z vodo (da ne mažem preveč posod) - evo za boljšo predstavo še slikica - zadnjič mi je ni uspelo naložoti
Danes: rižota z jurčki, solata iz zelja in korečka
Porova-krompirjeva juha, hrenovka v testu, zelena solata, fižolova solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Danes zadnje poglavje čiščnja zmrzovalnika - še zadnja lanska špinača, mladi krompir na maslu s peteršiljčkom, jajčka na oko, za popoldan pa ravno pacam šarloto (biskvit pa tri vrste punča pa jajčna krema..... je veliko posode za oprat, ampak se splača).
SonjaNEDELJA:
Goveja juhica;
reciklaža kus-kusa /od včeraj/, 
pečene puranje perutničke,
zelena solata
Pozdravček!
| limnol je napisal/a: |
za popoldan pa ravno pacam šarloto (biskvit pa tri vrste punča pa jajčna krema..... je veliko posode za oprat, ampak se splača).
|
Je tole pacanje v bazi? če ni, bi se pa priporočala za recept, prosim!
lp
P.s. goveja juha z zdrobovimi žličniki, ozki rezanci s smetanovo omako s svinjskim mesom, krompirjeva solata (ne smejte se - izrecna želja potomke), za poobedek pa sok iz vsega sadja, ki se valja naokoli, že rahlo načeto in ga je treba porabit.
cervusPacanje je v Slovenski kuharici Felicite Kalnišek pod imenom Amerikanska šarlota, mislim, da kar v vseh izdajah. Če nimaš, javi, pa ti pošljem.
SonjaVčeraj - porova juha, palačinke, breskov kompot
Danes - sv. kotleti, mladi krompir, solata iz rastlinjaka,
, ![]()
Danes solata iz polnozrnatih testenin, češnjevega paradižnika in fete z malo sveže bazilike (je nisem upala preveč oskubit ko je še bolj majhna
).
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Enostavna zelena juha

Miklavževi parkeljni