dargička: kot zelenjavna priloga: dušiš na malo čebule korenje in papriko? Morda še malo paradižnika zraven?
Bi danes porabil tole idejo ;-)
Bojan Administratordargička: kot zelenjavna priloga: dušiš na malo čebule korenje in papriko? Morda še malo paradižnika zraven?
Bi danes porabil tole idejo ;-)
Bojan AdministratorDanes: kurja juha z zdrobovimi cmoki, pražena kurja jetrca, leča in brokoli v solati ter ![]()
.
lp
pomfri, krvavice, solata (kislo zelje, mešana zelena in paradižnikova)
BalenkaDanes pri meni: čorba od zelja po turško
![]()
ežoj
, ubogi študent!
Danes: vampi
skleda radiča, teran
lp
mzmČetrtek..Čistim zmrzovalnik....:)Bujta repa,prosene pečenice..za posladek skutina pogača
danes, končno malo mesnatega: pire krompir, goveji zrezki v omaki, rdeča pesa, po kosilu pa še limonada, kava
majaosDanes: rižota s piščancem in grahom, domača vložena rdeča pesa;
Jutri: verjetno kaša s krompirjem ali krompirjeva kaša. Če bom pri volji - bo še sladica. Ali bom pa na hitro skuhala puding...
KlarkaRižota in endivija s česnom
Jaz pa vem, zakaj ima ežoj zdaj vse "po turško" - ker zraven sedi po turško ![]()
Jutri pa moški del družine časti pice ![]()
Res ubogi Ežoj....
Danes goveja juha z črvi( vlivanci), pražen krompir, dunajci, zeljna in zelena solata, včerajšnja torta
Kjer je volja, tam je pot. TrixiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pustne miške

Sladki greh