Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes pri nas piščančji paprikaš, ajdovi žganci in zelena solata.

JJ

Danes bo gobova rižota in rdeča pesa.

Včeraj goveja juha z rezanci, mrežna pečenka, pečen krompir in paprika. Zelena solata in kozarec rdečega.

Vilma

Dobr si tole poslikala, Balenka

A unih pa nisi ujela v objektiv?

Sem pa slišala, da so bile tudi ene kocke...pa flambirana baklava...pa sladoled......

(Uršula press pikakom d.o.o)

Mygrace

NO vidite, dobr, da me je Uršula press dopolnila, hvala bogu, da so še dobro namerni novinarji na svetu. 

Če še najdem kak posnetek, ga dolepim, da bo vtis bolj popoln. 

Balenka

O, presneto .... pozabili fotografirati najboljše krvavice. Celo naša  je pojedla polovico (vampirske klobase, kot to ona poimenuje ). Balenka, še enkrat hvala

Barbara

Malo bolj nenavadno kosilo, ampak v zadnjem trenutku najavljeni na kosilo, zato:

fižolova juha, repa in zelje, ostanki telečje pečenke od včeraj, piščančji fileji, pečenica če bo želja in včerajšnja sladica: testo po receptu ajdove rolade prerezano na pol, namazano z nesladkano skuto, potreseno z borovnicami, po zgornjem testu pa smetana z nutelo in kakakov posip. Včasih pa domišljija prav pride. Slikica sledi.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 18. 2013 14:18

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 18. 2013 15:05

Balenka, krasne fotografije, hahaha..

No pa nej še kdo reče, da se ne da fotografij objavt, če nimaš fotoaparata.

Da ne smetim, pri nama pa danes ostanki od včeraj.

Sladic pa ni več pa tako so ble dobre.

irena66

V soboto sem pripravila pečenega lososa, pire krompir in špinačo, zelena solata z jajcem. Za sladico kava + čokoladni srčki.

V nedeljo je kuhala mami: goveja juha, pohan piščanec, pečen krompir, zelena solata in puding s sneženimi kepami.

ANJA

pri nas danes pašta, pozno popoldan ba pa še pica

babka1951

Še slikca:

JJ

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti