Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: palačinke v juhi, rižev narastek s slivami

breskva

Grenadirmarš in zeljna solata z veliko fižola.

polarbear

Danes je bila kljukuša,

jutri bo brokolijeva juha in skutini štruklji.

Mi pa smo bili danes v pizzeriji Parma v Ljubljani.... Ja, še vedno so zelo dobre pizze, samo sir ni isti kot pred 20 leti...

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Trixi je napisal/a:

Ja, še vedno so zelo dobre pizze, samo sir ni isti kot pred 20 leti...

Še sreča.....................

Danes pri  nas: polnjena paprika, pire krompir

rimljanka

Trixi, nic ni vec isto kot pred dvajsetimi leti. 

Mi smo bili pa sinoci v moji najljubsi sushi restavraciji. Danes pa se kar razmisljam, kaj bi.

naor

Ja vse se spreminja.....Se je pa prvič zgodilo, da je sin pojedel sam celo pizzo razen skorjice. Pol v pizzeriji, pol pa zvečer. Mu je bilo všeč, da je bila mehka in veliko sira.

Danes bo goveja juha z rezanci, pražen krompir, ocvrte piščančje perutke, svinjski dunajski, motovilec in ledenka

Po sprehodu na marzlem bo hrana prijala.

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

petek: chili con carne, polenta

včeraj: kislo zelje na solati in žolca

Balenka

naor je napisal/a:

Mi smo bili pa sinoci v moji najljubsi sushi restavraciji. Danes pa se kar razmisljam, kaj bi.

naor

zaupaš, katera je to?  namreč obožuuuuuujem sushi

Mamka Bršljanka

Puranovo stegno - lepo hrustljavo zapečeno, gratinirana zelenjava (vse po vrsti  - ostanki iz hladilnika: cvetača, korenček, por, brstični ohrovt, krompir, čebula, mogoče bo še kaj noter padlo), solata, kava z malo dopinga. 

Sonja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti