Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Goveja juha s fritati, pražen krompir, pečene piščančje prsi, svinjska ribica, gobova omaka, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

torek: goveji zrezki z gobami, basmati riž, pesa

sreda: gobova juha, ajdovi žganci

Julija

Danes, ribja juha od nedelje:

in testenine.

matr, kolk mene rajca tist Miglin kremenatlc.

ežoj

Pri nas pa so bili danes puranji zrezki v sirovo-smetanovi omaki, pražen krompir in endivija s krompirjem.

Mojih slikic pa na žalost še nekaj časa ne boste videli, ker se mi je v petek pokvaril digitalc... No, ni se kar pokvaril, bivši sodelavec se je vsedel na mojo torbico

JJ

ričet, za razvajanje pa en dober ...čaj

majaos

Ežoj, bila sta dva zame

Migla

Danes: Sirovi manicotti s popravljeno marinara omako.  Solata. 

Vanja

@Vanja, vse je narobe s 26°C v tem letnem času, juhuu, naj živi zima

Danes: ena "ostankarska zmečkanka", ali kako bi rekla ostankom vlečenega testa, na katere daš polnilo in zmeščkaš v obliko mošnjička, zlagaš enega zraven drugega ter zaliješ z mlekom in jajcem. Polnilo je bilo tudi iz ostankov radiča (zunanji listi, srček gre v solato), cikorije, svežega mladega sira, parmezana, mocarele....vem, da ima tak način priprave tudi grško ime, pa se ga zdaj niti pod razno ne spomnim, trio na obisku

skleda radiča v solati, mandarine

Zaenkrat bodi dovolj mojega "ekshibicionizma" v tej temi, Vragsigavedi je dobil bitko, arzenal volje je prazen.

mzm

Danes: puranji koščki, testenine, solata

breskva

mzm, a imaš v mislih spanakopita?

Vanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti