Danes:
prežganka, pica (morska+klasika)
Jutri:
prežganka, pečen piščanec, pražen krompir, solata (motovilec, radič, regrat, krompir)
micogicaDanes:
prežganka, pica (morska+klasika)
Jutri:
prežganka, pečen piščanec, pražen krompir, solata (motovilec, radič, regrat, krompir)
micogicaTakole je bilo danes pri nas:

Zelenjavna enolončnica in palačinke s skutinim nadevom.
BrgitaDanes:
danes mi je uspelo nabaviti nekaj ( kartonskih ) buteljk vina!
![]()
ežoj
Danes so kuhali drugi, tralala: zdrobova juha s korenčkom, pečen krompir z majaronom, svinjska pečenka, solata iz kitajskega zelja s trdo kuhano jajco, za posladek tole - malo jih je zamorc lizal, ampak smo preživeli, ko pa je bila družba tako dobra
.
lp
cervusDanes: piščančji s
in testeninam, radič z jajci
ne morem verjet, da sem edina danes, ki bom danes to napisala (ker gužva je bila nepopisna!!) - Mc Donalds. Hrana danes enostavno ni bila v prvem planu ![]()
Danes pri nas, verjeli ali ne, novoletno kosilo in darila Dedka Mraza, smo se pač malo dalj časa usklajevali, tako je včasih pri nas, ker res ne gre, da bi kdo manjkal zaradi obveznosti.
Jedilnik:
juha iz 3 vrst mesa: ![]()
![]()
z domačlimi rezanci in krpicami ter rumenim in oranžnim ![]()
pire
, široki rezanci
svinjska ribica skoraj po homško, pečeni kosi
, rulada iz puranejga stegna
popražena mešana zelenjava
solata iz motovilca, regrata, endivije in rdečega radiča, seveda z bučnim oljem in česnom
![]()
zlata radgonska penina
po odpiranju daril še
in piškoti
veliko klepeta, smeha in prijetnega druženja v družinskem krogu
Danes kosilo kuhali drugi: kačamak, cicvara, golaž in domač jogurt. Krožniki so ostali čisti, okusno, da je le kaj.
Migla
Goveja juha z zdrobovimi cmoki, pire krompir, špinača, popečen piščančji file, motovilec z jajčki.
Vilma
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način

Ajdove palačinke s slivami in sladoledom