Danes: Bel čili: Bel fižol, tomatollos in reciklaža ostankov dimljenega piščanca.

Bananin puding z vanilijevimi rogljički
Danes: Bel čili: Bel fižol, tomatollos in reciklaža ostankov dimljenega piščanca.
Fižolova juha, kruh, solata.
girice, krompirjeva solata
majaosVčeraj: svinjska ribica v sirovi omaki, pire krompir, mešana solata
Danes: krvavice/pečenice, krompirjeva solata
Jutri: za nekatere fižolova juha, za druge pizza ![]()
| rimljanka je napisal/a: |
elaphus, a se jutri lahko oglasim na kosilo?
|
Ti kar pridi, tri so še ostale....
Videli se sicer ne bova, je petek, sem leteča ![]()
lp
cervusJuha, pečene perutničke (fajn hrustljave), ajdovi žganci, pa vložena mešana solata (sestrina).
Ima kdo kakšen dober predlog kaj postreči k popečenemu lososu? Da ne bo vedno krompir:)
mojezlato| mojezlato je napisal/a: |
Ima kdo kakšen dober predlog kaj postreči k popečenemu lososu? Da ne bo vedno krompir:)
|
Midva ga pogosto jeva na tale način:
http://www.kulinarika.net/recepti/13418/morska-hrana/kr
Z nožem za lupljenje narežeš korenček in cukinije ali bučke na "široke rezance". Te streseš na malo masla, posoliš, poporaš, dodaš malo česna v prahu in mogoče malo kajenske paprike in pražiš 3 ali 4 minute. Zelenjavo je vredno peči vsako v svoji ponvi, ker korenčki rabijo nekoliko več časa, da se nekoliko zmehčajo.
Kako tako pripravljena zelenjava izgleda si poglej na sliki pri receptu za Coq Au Vin.
mojezlato, leča je tudi okusna priloga.
Pri nas že dva dni tolčemo nedolžno joto iz repe in piškote
(recimo, da so to piškoti)
lp
mzmkrvavice, pečenice, ali na kratko ![]()
, francoska solata
| mojezlato je napisal/a: |
Juha, pečene perutničke (fajn hrustljave), ajdovi žganci, pa vložena mešana solata (sestrina).
|
Jaz sem v Münchnu jedla popečenega lososa v´kremni omaki z kaprami in drobnjakom, zraven je bil naravni riž in zelenjava - cvetača, korenček, v´listih špinača prelita z rumeno omako ( jajčno)
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bananin puding z vanilijevimi rogljički

Burek z lahko solato