pečeni svinjski kremenatli, pomfri, paradižnikova solata, torta
Balenka
pečeni svinjski kremenatli, pomfri, paradižnikova solata, torta
Balenka
sarme in čisto sveže pečen današnji kruhek, skutino pecivo in želja za prijetno leto ![]()
Kengurujevi zrezki v omaki, kruhovi cmoki, radič v solati, za sladico pa ostanek včerajšnjih šamrol zakamufliranih v svečke.
Ninja24| Ninja24 je napisal/a: |
Kengurujevi zrezki v omaki, kruhovi cmoki, radič v solati, za sladico pa ostanek včerajšnjih šamrol zakamufliranih v svečke.
|
ninja24, kje preživljaš novo leto? v avstraliji/novi gvineji/ZOO, da si dobil kengurujevo meso?
no, pri nas nič tako dramatičnega za kosilo
Mamka Bršljanka
Ne Mamka Bršljanka, sem kar lepo znotraj meja naše deželice, zadnjič sva malo firbcala po Leclercu, pa so imeli zamrznjene kengurujeve zrezke oziroma biftke. Sva jih že lani imela za novo leto in niso bili slabi ![]()
a res? super! leclerc je tako moja najljubša trgovina in naslednjič odskakljam :D pogledat, če ga imajo tudi v meni najbližjem. starša sta ga jedla na obisku australije in vem, da sta rekla, da se jima ni zdel nič posebnega. mene pa vseeno zanima, kakega okusa je. sicer pa baje vse "tastes like chicken"
.
Mamka Bršljanka
TOREK, prvega leta dan:
Njeno veličanstvo - goveja juhica z domačimi rezanci; ostanki od silvestrske večerje:
Pozdravček!
Juha, musaka (malo prilagojena
), pa solata
Sarma. Mamina, tradicija na na prvi dan nvoega leta.
mamamiaVčeraj za kosilo škampi na buzaro, kruh, za ostale bolognese omaka, makaroni, ledenka solata
Za večerjo tatarski biftek, pršut....
Danes goveja juha z rezanci, po pohodu na hrib pa še za en del družine hrustljavi piščanec iz kitajske r. Za ostale sarme.
Jutri zelenjavna enolončnica, marelični in slivovi cmoki
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolka v srajčki

Enostavna zelena juha