Štefani pečenka in zelena solata s paradižnikom.
Tinky Binky
Bujta repa
Štefani pečenka in zelena solata s paradižnikom.
Tinky BinkyGobova juha, musaka iz zamrzovalnika, endivija s krompirjem
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes smo jedli ocvrte kose piščanca, pire krompir in solato s čičeriko.
msegovGoveja juhica z domačimi rezanci; goveji zrezki v jurčkovi omaki, riž s porom; zelena solata; pecivo z dateljni prelito s karamelom. ![]()
![]()
![]()
(manjka letalo) - od navdušenja in opisovanja poti ni bilo časa za foto.
Pozdravček!
pečene sardelice, brstični ohrovt v solati, domač koruzni kruh.
Sonja
juha z ribano kašo, ocvrti osliči in francoska solata, limonada
Tuhtam, če se je elaphus spomnila besed za zaustavit Lonček kuhaj, imam problem z joto
,
s piškoti nič več
.
lp
mzmTo, kar smo mi trije danes jedli ( moja mama, hud bolnik s posebno dieto, sploh ne vem več, katera je bolj pomembna: sladkorna, srčna ali želodčna?????) mož in jaz, enostavno ne gre na eno sliko. Kar bi jedel eden, drug ne bo, kar bi jedel drugi - dva ne bi, tretjega se pa sploh nič več ne vpraša. In ker ta tretji tudi kuha, si je danes vzel prost dan. Neverjetno, v hladilniku ni več ostankov, za vse diete je bilo vse dobro, res, da je za vsem tem ostala tudi gora umazane posode......je že romala v pomivalni stroj, se zavrti jutri, ko bo poceni tok, potem se pa brez razmišljanja pristavi goveja juha, ker sem od vse te kuharije že zelo utrujena ![]()
Pri nas včeraj kislo zelje, pire in hrenovke,
danes pa popečen file postrvi ter kitajsko zelje, treviški radič, korenček, šalotka in krompir v solati,
jutri bom kuhala govejo juho, verjetno bo kar meso iz juhe, pražen krompir in zelje v solati
tabu| Vanja_v_ZDA je napisal/a: | ||
Midva ga pogosto jeva na tale način: http://www.kulinarika.net/recepti/13418/morska-hrana/kr
Z nožem za lupljenje narežeš korenček in cukinije ali bučke na "široke rezance". Te streseš na malo masla, posoliš, poporaš, dodaš malo česna v prahu in mogoče malo kajenske paprike in pražiš 3 ali 4 minute. Zelenjavo je vredno peči vsako v svoji ponvi, ker korenčki rabijo nekoliko več časa, da se nekoliko zmehčajo. Kako tako pripravljena zelenjava izgleda si poglej na sliki pri receptu za Coq Au Vin.
|
Hvala za predlog; sem uporabila tega z zelenjavo s tem, da sem dodala še rumeno papriko, da je bilo fajn pisano. Pa še cvetačo sem ocvrla.
Lososa z rožmarinom in limono sem popekla v pečici.
Zraven pa še goveja juha in kumarica v solati.
mojezlato
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bujta repa

Mehiške taco košarice