Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Kengurujevi zrezki v omaki, kruhovi cmoki, radič v solati, za sladico pa ostanek včerajšnjih šamrol zakamufliranih v svečke.

Ninja24

Ninja24 je napisal/a:

Kengurujevi zrezki v omaki, kruhovi cmoki, radič v solati, za sladico pa ostanek včerajšnjih šamrol zakamufliranih v svečke.

Ninja24

ninja24, kje preživljaš novo leto? v avstraliji/novi gvineji/ZOO, da si dobil kengurujevo meso?

no, pri nas nič tako dramatičnega za kosilo  

Mamka Bršljanka

Ne Mamka Bršljanka, sem kar lepo znotraj meja naše deželice, zadnjič sva malo firbcala po Leclercu, pa so imeli zamrznjene kengurujeve zrezke oziroma biftke. Sva jih že lani imela za novo leto in niso bili slabi

Ninja24

a res? super! leclerc je tako moja najljubša trgovina in naslednjič odskakljam :D pogledat, če ga imajo tudi v meni najbližjem. starša sta ga jedla na obisku australije in vem, da sta rekla, da se jima ni zdel nič posebnega. mene pa vseeno zanima, kakega okusa je. sicer pa baje vse "tastes like chicken" .

Mamka Bršljanka

Sporočilo je spremenil(a) Mamka Bršljanka dne 01. 2013 15:21

TOREK, prvega leta dan:

Njeno veličanstvo - goveja juhica z domačimi rezanci; ostanki od silvestrske večerje:

Pozdravček!

Juha, musaka (malo prilagojena ), pa solata

mojezlato

Sarma. Mamina, tradicija na na prvi dan nvoega leta.

mamamia

Včeraj za kosilo škampi na buzaro, kruh, za ostale bolognese omaka, makaroni, ledenka solata

Za večerjo tatarski biftek, pršut....

Danes goveja juha z rezanci, po pohodu na hrib pa še za en del družine hrustljavi piščanec iz kitajske r. Za ostale sarme.

Jutri zelenjavna enolončnica, marelični in slivovi cmoki

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 01. 2013 19:28

goveja juha, francoska solata in pečenka od včeraj

Balenka

pa ne mi rečt, da smo vsi sklenili hujšat po novem letu in ni nobenih kosil danes!

pri nas ga danes res ne bo. pa ne samo za to, ker moram shujšat (čeprav moram res, neki sem se zredila), ampak ker so se službe "veselo" spet začele in bo danes očitno zmanjkalo časa za kuho. mah!

Mamka Bršljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti