Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

PETEK:

Reciklaža makarončkov od včeraj z dodatkom doma narejenih čevapčičev; zelena solata... Pozno popoldan smo dočakali... mogli tudi probat, če je sarma dobro izpadla:

Pozdravček!

• včeraj Sarmice po receptu g. Rika
  • danes goveja juha z domačimi rezančki, na željo mladine pa tortelini s sirom in parmezanom, zelena solata, pesa, večerja pri babici, 
  •  jutri: ričet s klobaso:)

Danes makaronovo meso in radiči v solati s čičeriko. Zvečer pečem še kokosove linške piškote.

msegov

Za predjed: suši (s Hoferja)

Glavna jed: pečena orada, pečen krompir z lignji, zelena solata

Posladek: Marmorni kolač

Slike pa so na mojem blogu :)

http://kosilazavsakdan.blogspot.com/

mojezlato

Njegovo zlato: meni se zdi, da je ena ura za orado v pečici na 200 stopinj nekam preveč, ne nazadnje tudi zaradi tega, ker pečeš brez glave. Pol ure do 40 min bi moglo bit dovolj.

Pri meni danes:

ežoj

Danes pri nas: paradižnikova juha z domačo ribano kašo, pečena ščuka, pire krompir (marabell je res dobra sorta), radič z domačega vrta in endivija v solati, kozarček rdečega s poreklom blizu južne meje

Pozno popoldan: šarkelj z rozinami in kandiranimi mandarininimi olupki, kava z mlekom in klepet s sosedo

rimljanka

SOBOTA:

Porovo-česnova juhica; sarma in pire krompir; odojček, endivija z jajčki, zeljnata solata s krompirjem in rdečim fižolom; nič boljšega, kot princeske, ki jih v trenutku zmanjka:

Pozdravček!

Danes: ciganski zrezki, njoki, radič z jajački, babični medenjaki

breskva

golaž, kruhovi cmoki, motovilec in radič v solati, creme brulee 

Sonja

Danes: tortilje in rumove kroglice (reciklaža potice)

Zuckerfee

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti