PETEK:
Reciklaža makarončkov od včeraj z dodatkom doma narejenih čevapčičev; zelena solata... Pozno popoldan smo dočakali... mogli tudi probat, če je sarma dobro izpadla:

Pozdravček!
PETEK:
Reciklaža makarončkov od včeraj z dodatkom doma narejenih čevapčičev; zelena solata... Pozno popoldan smo dočakali... mogli tudi probat, če je sarma dobro izpadla:

Pozdravček!
Danes makaronovo meso in radiči v solati s čičeriko. Zvečer pečem še kokosove linške piškote.
msegovZa predjed: suši (s Hoferja)
Glavna jed: pečena orada, pečen krompir z lignji, zelena solata
Posladek: Marmorni kolač
Slike pa so na mojem blogu :)
mojezlatoNjegovo zlato: meni se zdi, da je ena ura za orado v pečici na 200 stopinj nekam preveč, ne nazadnje tudi zaradi tega, ker pečeš brez glave. Pol ure do 40 min bi moglo bit dovolj.
Pri meni danes:
Danes pri nas: paradižnikova juha z domačo ribano kašo, pečena ščuka, pire krompir (marabell je res dobra sorta), radič z domačega vrta in endivija v solati, kozarček rdečega s poreklom blizu južne meje
Pozno popoldan: šarkelj z rozinami in kandiranimi mandarininimi olupki, kava z mlekom in klepet s sosedo
SOBOTA:
Porovo-česnova juhica; sarma in pire krompir; odojček, endivija z jajčki, zeljnata solata s krompirjem in rdečim fižolom; nič boljšega, kot princeske, ki jih v trenutku zmanjka:

Pozdravček!
Danes: ciganski zrezki, njoki, radič z jajački, babični medenjaki
golaž, kruhovi cmoki, motovilec in radič v solati, creme brulee
SonjaDanes: tortilje in rumove kroglice (reciklaža potice
)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pasta iz ingverja in česna

Čarobna zelena torta