Danes: golaž, polenta,solata zelje s fižolom, jutri bo enako, samo namesto polente bodo krompirjevi svaljki in pa ponesrečena potica, spet je skorja odstopila, tako kot vedno......

Škotske mesne kroglice s pivsko omako
Danes: golaž, polenta,solata zelje s fižolom, jutri bo enako, samo namesto polente bodo krompirjevi svaljki in pa ponesrečena potica, spet je skorja odstopila, tako kot vedno......
Ah, babka1951, prav nič taka skorja ne škodi, še malo boljšega okusa je, ker je bolj zapečena. Kliče po - bi!
in pa veš rimljanka, kako se moji najdražji tega veselijo, ker po tej polomiji iz skorjice naredimo neke rum kroglice, seveda tisti mali nimajo pravice glasovanja, starejši pa tudi vedno rečejo, mi bi - ŠE![]()
žrebičkovi zrezki v omaki pire krompir, mešana zelena solata, najboljše skutino pecitvo
Balenka
včeraj: mcdonalds za kosilo in hot dog iz štantov za večerjo (sama zdrava hrana cel dan) ![]()
danes: definitivno bolj zdravo, sam se še odločam kaj
Mamka BršljankaZeljna juha z ajdovo kašo in narastek iz prosene kaše.
Včeraj: Domače,domače na Tinju v gostilni ORGLEC. Kvantiteta,kvaliteta, cena. Koliko spoštovanja in hvaležnosti je v tem, ko se potrudijo, naredijo po svojih najboljših močeh in vse domačeeeee. Vino belo/rdeče PERFEKTNO. Belo polsuho....njam. Rdeče še z peno po vrhu. Kot malinovec..
Na pladnju pa 6 različnih mesnih zadev, na drugem priloga kot se šika-- bučko riž,pomritek, podušena zelenjava. NJAAAAAM, 3 vrste solate (pol že veste, po čem sem sekal. Kislo zelje, s fižolom, domačim bučnim oljem. KDO BO MESO, če imam takšno dobroto na mizi. Pa ŠOPSKA SOLATA!!! ojeje...feta sir, češnjevci...njaaaaam)
Danes: Ostanki od včeraj. Sam bom kos puste govedine in 1/2 faširančka + zelenjavno omako (mmm POR,ČEBULA, GRAH,KORENČEK) mojim pa dokuham kuskus ali testenine.
Jutri: Nič kaj..ker bo božična večerja. FONDIIIIIIIIIII![]()
VSEM ŽELIM PRELEPO NEDELJO, polno toplote, dišav iz pečice, prijetnega druženja in kramljanja ter obilno lupčkanja, zavijanja daril in še česa!
Danes za kosilo brezmesno - kurje goveja juha z rezanci, omaka z melancani po mojem receptu, testenine, mešana solata
Zvečer pa božično- novoletna zabava z prijatelji.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes pri nas goveja juha z rezanci, govedina iz juhe, pražen krompir, solata.
msegov
Danes: jajca ![]()
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Škotske mesne kroglice s pivsko omako

Nacho čips gostija