Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: juha iz vrečke, nadevan piščanec, tenstan krompir, radič s fižolom in krompirjem in ena krasno okrašena kupljena torta. Žal mi je, slikic ni, se je baterija izpraznila, pa tolk sem se trudila

babka1951

Danes: goveja juha z rezanci, pečeni njoki s pršutom in sirom, radič s krompirjem, muffini s kokosom in višnjami

breskva

danes musaka, mi je tko fajn skorjica ratala, da sem sam to slikala ...

zraven pa proba piškotov:

pa so rekli . Kako je fajn pečt piškote ko sprot grejo...Ja nič, bo treba še pečt

angie :)

goveja juha z rezanci, pražen krompir, odojek, govedina in mešana zelena solata, rdeča kapica

Balenka

Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 12.dec 2012 19:29

polarbear je napisal/a:

Po kidanju snega se je prav prilegla goveja juha,še boljše pa je bilo korenje iz juhe(meso je pojedel maček iz solidarnosti).

Pa še jabolčni štrudel se peče,iz domačih carjevičk in Šešlarjeve skute(moram malo podražiti Mbranda)

polarbear

A pa veš da je delovalo!!! Mokrota že polni usteca. Se že vidim. Žlička, potopim jo v kremasto skutico, na obrazu pa blaženost otroka na božično jutro. Ali pa obraz HUŠ PUPPYA ali kako že porečejo 
Je tale skutica od TETKE ŠEŠLER ali STRICA ŠEŠLERJA? Je grudasta in suha? Nevtralnega okusa? Se da kje sprobat nebesa? 
Skuta! Kot kruh, je od Boga dana

Mygrace: Jaaaaaaaaaaaaaa, pa velik čajčka, šipkovega, lipovega, z vinčkom, z rumčkom, z limonco, z medom.... IJAAAAA 

Ena izmeeeed naaaajlepših objav. ČAJ,ČAJ,ČAAAAAAAJ, dekica, dobra knjiga, veeelika šalca, zunaj pa snežinke katere plešejo divji erotičen ples

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 10.dec 2012 07:01

Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 10.dec 2012 07:04

PONEDELJEK:

Ena taka čorbica oz. enolončnica:

Pozdravček!

Včeraj je bila goveja juha, pečen krompir z korenjem in čebulo ter sv. pečenka in mešana zelena solata,

Danes pa bo goveja juha, ostanek mesa od včeraj v rižoti z zelenjavo in pesa.

tanjaj

Danes: ni riba ampak makarončki z mesno omako in zelena solata. Mesa se malo vidi, vseeno ga je bilo dovolj.

Migla

Danes zelenjavna enolončnica, domač kruh brez gnetenja, ostanek skutinega zavitka

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Ne najdem recepta za čokoladni čudež, ki ga večkrat omenjate. Ali mi ga kdo posreduje, prosim?

linaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti