Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

majaos

Danes: ričet, pečene palačinke z lešnikovim nadevom

breskva

SOBOTA:

Bučna juhica; pečena sv.rebra, nadevani puranji zrezki, kuhani skutni štruklji, kus-kus posut s parmezanom in korenčkom, gobice v omaki; slana skutna pita; kokosove rezine:

Pozdravček!

Ežoj, vabim te na moje dobrote. Povabilo velja za bilo kdaj. Moje kolače bi takoj zamenjala za tvoje pohane perutničke,  Dragične ali od Majaos  mesne specialitete. Vse sladkarije zamenjam za mesne izdelke.

Migla

ričet in rdeča kapica

Balenka

Danes goveja juha z vlivanci, lazanja iz domačih testenin, mešana solata 

Posladek: sprehod, nato pa skutni zavitek in kuhano vino

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

NEDELJA:

Goveje-kurja juhica z domačimi rezanci; na ocvirkih pražen krompir, popečeno kurje meso iz juhe, ostanki mesa od včeraj, hrenova omaka; zelena solata z rikulo:

Pozdravček!

danes: ocvrta cvetača, jajca s porom, polenta

mali kuhar

Moje današnje MEGA dobro kosilo je bila podušena cvetača,por,čebula,česen,korenček na rožmarinovem olivcu, polenta z kozjim sirom, ter (pazite sedaj to. Se mi je luštalo že kakšna 2 tedna!! VITUDI OBOŽUJETE TOLE SOLATO????Jaz bi jo lahko dnevno nom nomaaaaal) naribana črna redkev z rdečim fižolom in par listi radičaaaaaaa (radiiiič. Kot otrok sovražil njegovo grenkobo, sedaj pa UFF UFF, samo oplemeniti zadeve...)

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes:kurja juha,tenstan krompir,mešano meso(puran,pišanec,malo svinjine)mešana solata.Popoldan pa na rojstni dan.

Milži

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti