Danes: gobova rižota, mešana solata.
rosie
Grillita sendviči z jajčevci, humusom in okisano kumaro
Danes: gobova rižota, mešana solata.
rosieGolaž, široki rezanci, solata, za sladico pa še ostanek včerajšnje tortice:
Nasvetdneva...krasna slika in verjamem, da je bilo tudi krasno za pojest ![]()
Danes:
Raca je ja. Ful dobra, reeees. Moja najljubša slika. Da vzklikneš in poješ. :)
Lahko je tud za kakšne goste s tujine. Veseli bodo takšne jedi. Pa še slovenska je.
nasvetdnevaDanes reciklaža včerajšnje pečenke:
skleda cikorije v solati, teran, voda, mandarine
lp
mzmDanes goveja juha z rezanci, tortelini z sirovo omako, zelena solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Še zadnji paradižnik- do konca je seveda dozorel notr.
@ svetko:dobrodošel, fantkov pa smo veseli, čeprav, po pravici povedano, večkrat smo ful zateženi ( opozorjen ).
Pa, oglej si tisto temo martinova pojedina ( ali kaj podobnega ) pa še mal prebrskaj po forumih, vse sorte najdeš.
@ nasvet dneva: lepo, da ti je raca uspela, ni pa treba bit posebej euforičen. Če mal pogledaš samo tale forum, lahko skoraj na vsaki strani najdeš jedi, ki jim lahko pripišeš enake superlative kot raci. Če si vsaj mal hedonista, vrhunski kulinarični užitek je skoraj pri vsaki jedi, važen je čas in še kakšna okoliščina. Če navedem primer: po teh martinovih pojedinah, a se ti ne zdi, da je ena ( kakršna koli ) obara zaslužna enakega vzdihovanja kot raca.
ežoj
katti, pri tebi zadnje čase sam uganke: kaj imaš na sliki, a je kakšna obara ( ki sem je ravno pohvalil malo prej)? Pa uno drugo, zraven paradajza, kaj je: a je kak šejtan, tofu ali sir?
Pa tudi dragička ima danes dobro kosilo. Prihodnje dni bo pri meni skos nekaj čorbastega.
ežojHa, ha uganke ja.
Nič kaj evforičnega, brezmesno. Juha oz. čorba z jurčki, kašo in nekaj zelenjave; tisto je pa sir.
Danes bo nekaj na hitrco, letim potem na en pregled v metropolo.
Upam na kakšno dobro novico.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grillita sendviči z jajčevci, humusom in okisano kumaro

Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla