solata s peso, rižem, jajcem..., kozji jogurt (včeraj)

prežganka, riževi rezanci z piščancem in zelenjavo

solata s peso, rižem, jajcem..., kozji jogurt (včeraj)

prežganka, riževi rezanci z piščancem in zelenjavo
pražena jetra, krompir v kosih, zelena solata in Bajadera, prva slaščičarska umetnost izpod rok mojega moža po receptu, ki ga je dodala stana.r
vse je bilo zelo okusno in je dobil en velik ![]()
katti, to so " kozice na buzaro "
Kozice ( kupljene kuhane ) na malo oljčneg olja na hitro ( par minut ) prepražiti, dodati nasekljan česn in petršil, prepražiti še mal ( recimo eno minuto, dadati žličko drobtin, še mal prepražiti zaliti z belim vinom in prekuhati recimo cca 10 - 15 min ( kozice so že kuhane ), kuha se, da se okusi uredijo ( da vino ishlapi in se dobi lepa, ne pregosta ne preredka omaka ).
Zravn postrežt kruh s belo črto
.
krompirjev golaž
BalenkaČETRTEK:
Korenčkovo-zdrobova juhica; špageti z mesno-gobovo omakico; rdeča pesa:

Pozdravček!
Pri nas pa pašta fižol.
Postreženo in zelo okusno. ![]()
![]()
![]()

Se opravičujem, se mi ni ljubilo pospravljat, eno seminarsko nalogo za fax moram pripravit. Pa sploh nisem prišel na kulinariko, pol pa nisem mogel kuhat ( brez kulinarike nič ne vem in ne znam ) pa imam eno pratiko, notr so tudi kulinarični nasveti, pol sem pa le nekaj scopral ( tolk, da ne mrknem od lakote ).
no, megle ni, datum pa je, kaj češ več.
![]()
ežoj
Zgleda dobro, še dobr da imaš kakšno literaturo,če ne bi lahko od lakote g.......
placa si mel pa glih za krožnik postavt, boš mogu večjo mizo nabavt.
Haha. Da bo še več na njej.
Dober tek.
irena66Danes: v pečici pečen brancin, skupaj s krompirjem, korenjem, papriko, zeleno in bučkami, zeljna solata.
rosieDanes ene male vampe ![]()
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem

Slana pita (Salty pie)