| MBrando je napisal/a: |
Uff uff, je pa že čas za mojo omiljeno repo in fižol. MMMMM, to bo sedaj redno na programu!! |
Joooj, saj ne, da mi ni dobro, imam pravzaprav rada vsake toliko, samo na živce mi gre, ker je tako zimska hrana ![]()
| MBrando je napisal/a: |
Uff uff, je pa že čas za mojo omiljeno repo in fižol. MMMMM, to bo sedaj redno na programu!! |
Joooj, saj ne, da mi ni dobro, imam pravzaprav rada vsake toliko, samo na živce mi gre, ker je tako zimska hrana ![]()
Načrtovala sem dneve testenin pa se mi je včeraj sesulo, ko sem vzela iz skrinje že potenstano faširano in riž, potem je nastala tale čorba. To je to, ko nisem napisal gor, kaj je not. Zamenjala sem z lečo.
Balenki tudi ni uspelo kuhati na žlico.
Prejšni dan pa makaroni in sir.

Vanja zelo dobro in nasitno.
Danes nadaljujem s testeninami.
Lp
Včeraj je bil pasulj, kar ha je ostalo je romalo v skrinjo.
Danes ričet in sirovi štruklji. Tudi ričet čaka usoda pasulja.
Lp,
Katarina80Danes bo prvič v tej sezoni sarme in kruh.
tanjaj
PETEK:
Danes brzinsko kosilo - kurja juhica (od včeraj); čevapčiči, paprika v zenfu, ajvar, kruh; domača rdeča pesa:

Pozdravček!
Danes zame zelenjavna juha (grah, krompir, korenje, cvetača, zelena) in kos ajdovega kruha. Ostali pa krompirjevo juho z ocvirki (prava koroška "repna župa z grumpi") in zabeljeni kuhani makaroni.
msegovVčeraj: pohane kurje bremze, paradižnikova solata.
Danes: svinjski želodec s krompirjem na kislo (ja ja, saj sem obljubila ples žlic, ampak najhuje je, če ne plešejo niti vilice
.
danes: peč piščanec, bel fižol, paradižnikova omaka
mali kuharDanes pri meni, plonk od Balenke: svinjski želodec na kislo ( brez krompirja, kot vampi ).
današnje kosilo: instant gobova juha (malo obogatena s smetano, česnom, valvicami)
večerja - res dobra in hitro pripravljena: krompir in špinača skuhana v istem loncu, skupaj s česnom - pretlačila, zabelila z malo olivnega olja. Postregla s pečenimi jajčki in pišč. medaljoni. In kompot iz grozdja.
Lep večer
majaosKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Brownie z marelicami

Cheesecake