Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Madona breskva, slika mi ne gre in ne gre, pomagi, kaj je na sliki: mineštra, jagodna torta, piščančji koščki, skutini njoki ali mešana solata, jaz se ne morem odločit.

ežoj

Včeraj: juha, tortelini s sirovo omako, radič in endivija v solati

danes: krompirjev golaž s hrenovko

jutri: špinačna pita, radič in kitajsko zelje v solati

tabu

Ja, MBrando, to je moja ura za vstajanje med tednom. Pa kaj čmo!

Uf uf uf, zgleda, da te kopiram, tudi pri nas ričet s pujsovo nogico.

Balenka

Ponedeljek: čufte (naredila prvič in so krasno uspele, po enem od receptov iz baze, seveda) in pire

Torek: za nekatere ostanki od nedelje in ponedeljka (v nedeljo je bila pečenka), za druge še zadnja runda stročjega fižola s krompirjem, zabeljeno s čebulo in kislo smetano

Sreda: golaž s polento in nekakšna solata (se bomo še odločili)

Četrtek: golaž s krompirjem pa spet solata

JJ

Kisla repa, krompir, pečen piščanček, svinjski kotlet

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

SREDA:

Špageti s "sataraš" omako; endivija s fižolom:

Pozdravček!

Danes: Ričet od preljube mame/ostanek vikenda + dodatno vkuhan grah in stročji fižol. Bolj je bil to DEMI VEGI RIČET kot pa ričet v pravem pomenu besede 

Jutri: Izlet in jemo zunaj. Kako bodo draga MAMAN odločili, tako bomo papcali. Upam da se odloči za tja, kjer so tudi štrukli na razpolago 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes: sarme v pečici.

Jutri: kolebam med pasuljem in ričetom. Če bo pasulj, ga bom kuhala prvič.

Lp,

Katarina80

Pri meni danes zeljne krpice in pečena piščančja bedrca.

angie :)

Ravno končujem kosilo, misli mi uhajajo v urejenost vesolja, ko se spomnem: pozabil slikat. Ja nič, boste ostali brez informacij o mojem kosilu, na urejenost vesolja se lahko zanesete, na urejenost planeta, na katerem prebivamo pa malo manj.

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti