Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: sveže zelje za solato, dodatno obogateno s C vitamini (limonin sok), za mojega že skoraj prehlajenega moža (mogoče ga še uspem rešit?:), grahova kremna juha s testeninami LP Mohka
Danes: piščančji medaljoni v omaki iz blitve, pire krompir, rdeča pesa. tjas
četrtek: prišlo do spremembe plana, torej, govedina s porom v omaki, pire krompir, mehka glavnata solata petek: dušena piščančja prsa z omako, mlinci, mehka glavnata solata Imamo bolnika z žolčnimi kamni, pa kar vsi bolj dietno jemo. Otroci dobijo še kak priboljšek, jaz sem pa tako na zmanjševanju teže, mi pa takale hrana še koristi, čeprav jaz še ločujem B in OH. Pa nisem na 3MD, ampak se spogledujem z Montignacom. lp Julija
Jutri zelenjavna kremna juha (brez smetane) iz cvetače in brokolija, pečene sardelice, zelena solata, za moža pa pečen krompir v teflonki. Dušanka
Danes: gobova juha, brancin v soli, krompir v kosih in blitva Jutri: divjačinska obara z žličniki (si jo bo moral mož sam pogreti in servirati, ker grem na službeno pot v tujino (beri: s hčero v Graz)
pržena štuka, brokula i krumpir salata Lidija...
Danes: pastičo ( delam na zalogo in vsa smrdim po omaki ), rdeča pesa Jutri: gobova juha z krompirjem in pecivo z " smrdljivko " - ne vem kako temu grozdju pravite pri vas Lumpica Pa še S mi dela težave. Sporočilo je spremenil(a) vcibej dne 07. okt 2005 16:53:49
Španska pita, zeljnata solata luthien
Jutri gorska mineštra, solata (še ne vem, kakšno bo moj prinesel s trga, ker smo vse porabili do danes) - imam pač Š dan. Dušanka
Mohka, mi prosim napišeš, kako narediš POLNOZRNATE ŠPINAČNO SKUTNE NJOKE? Hvala za odgovor. Danes za kosilo: pečena zelenjava, tunin zrezek, testenine iz tofuja in solata PACKA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti