Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

DUŠANKA, kako naredis siroke rezance s pehtranom? Ali je pehtran zelo na drobno sesekljan in vmesan v testo za rezance, ali je v omaki? Ce je v omaki, te prosim za recept. Anja
Uf, anja, ne pehtran - lapsus, gre za žajbelj . Žajbelj samo na hitro prepražim na maslu in prelijem preko vročih katerihkoli testenin. Sem pa si premislila in sem naredila v resnici genovski pesto, ki pa je ena super zadevica. Danes sem pesto prvič jedla in res mi je zelo všeč. Dušanka
Včeraj: mamina jota iz repe Danes: zelenjavna juha, govedina v omaki iz finferlov, dušen korenček, ponfri, zelena solata, za sladico štrudelj (nedeljsko kosilo v restavraciji na Sveti Gori - tokrat nič domače kuhe) Jutri: pečen krompir, za prilogo dušena zelenjava tjas
četrtek: goveja juha, skleda mešane solate petek: koruzne tortilje, polnjene z pirejem iz rdečega fižola, popečenimi melancanami, čebulo in govedino, salsa, omakca guakamole, kisla smetana, zelena solata sobota: ribja juha, morski tris, blitva s krompirjem, solata (gostilna Solinar v Sečovljah) nedelja: fižolova juha, sladki skutini cmoki z koruznim zdrobom, popoldne rogljički z marmelado, pečen kostanj ponedeljek: golaž, polentni skutni cmoki (od danes) Aja morda še to: pri nas kuhamo vse brez glutena, ali pa včasih obe varianti. Lp. mojka
Danes: za dragega ostanki od včeraj: široki rezanci z mesno polivko, zelena solata, za mene S dan Jutri: pečenka stefani brez jajc, zelena solata s cikorijo, za dragega pa pečen krompir Dušanka Sporočilo je spremenil(a) DUŠANKA dne 10. okt 2005 06:23:58
francoska solata in puranji zrezek po dunajsko, za sladico jabolčni štrudelj Ana
pašta fažol sa suhim rebrima i domaćim kobasicama Lidija...
Danes: krompirjevo gobova juha in ražnjiči Jutri: mesni tortelini z paradižnikovo omako + moja kisla paprika Lumpica
torek: puran v smetanovo sirni omaki, široki rezanci, solata Julija
ocvrti kalamari in maslen krompir Ana

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti