Haha, ežoj,
jaz ne, moji prijatelji malo bolj na jugu Nizozemske pa so. No, vmes je pa tudi dodatek že pečen (jogurtovo pecivo z breskvami).
Sonja
Haha, ežoj,
jaz ne, moji prijatelji malo bolj na jugu Nizozemske pa so. No, vmes je pa tudi dodatek že pečen (jogurtovo pecivo z breskvami).
Sonja
srnin golaž in kruh
BalenkaDanes bo ena taka gosta župa, v kateri bo čisto vse (zelenjava, malo mesa, malo suhih gob, veliko žličnikov), potem pa prosena kaša s suhimi slivami in kompot.
SonjaPečenice, kislo zelje, krompir
majaos
danes: krompir v pečici in krvavice
mali kuharPri nas pa
včeraj: juha iz vrečke, zdrobovi cmoki z jagodno marmelado
danes: piščančja juha z rezanci, pražen krompir, malo pečenice,velika skleda endivije in radiča
jutri: juha kot danes, francoska solata, pohani piščančji fileji
tabuDanes: jota in kruh, bučni štrudelj.
rosieVčeraj pečenice (zame kuhana zelenjava), kuhan krompir, solata.
Danes polnjena paprika, polnozrnat kruh s semeni. Mama peče še štrudelj.![]()
![]()
Danes:
V kakšni fensi knjigi bi rekli: puranja jetrca v posteljici od pire krompirja, šampinjoni in zeljna solata.
Megla še kar, pri nam, kar je razvidno iz slike.
ežojKakor vreme: ocvrt piščanec, dunajski svinjski zrezek, pražen krompir, motovilec z jajci, paradižnikova solata
Se pa kuha goveja juha....
Kjer je volja, tam je pot. TrixiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Slana pita (Salty pie)

Piščančja juha s tortelini