Uf, irena, ravno sem mal pogledal nekaj strani nazaj: una slika, s kupico vina ti je zelo lepa, pa tudi današnja!
ežoj
Goveja juha z valjanimi rezanci
Uf, irena, ravno sem mal pogledal nekaj strani nazaj: una slika, s kupico vina ti je zelo lepa, pa tudi današnja!
ežojDanes: pečen krompir, pečene perutničke, smetanova omaka iz jurčkov in golobic, solata iz radiča, rukole, ledenke, mlade špinače in regrata.
Ežoj, tvoj mali svet se širi v neskončnost, tako kot vesolje.
Kar se kapitalistov tiče - saj veš, kaj oni pravijo nam, navadni raji: če nimate kruha, pa jejte potico.
rosieDanes je dan za kuhanje, zato kar naprej nekaj sekljam, režem, pacam. Za moža sem naredila paprikaš ali obaro iz pertničk in cmočkov iz baze, zase paradižnikovo juho s kroglicami, za jutri pa mesno omako, rezance bom pa skuhala tudi jutri. Natrebila in oprala endivjo...Se sladkala z jabolčno čežano. Vse skupaj bolj malo zgleda, jaz sem pa kar prijetno utrujena, saj sem tudi posesala, ah zdaj sem pa že začela pretiravati.
![]()
Danes pri nas golaž ,makaroni ,radič s krompirjem,![]()
| ežoj je napisal/a: |
miška, a te ni mami naučila, da se med jedjo ne bere? |
Ne, sva skupaj brali ![]()
(me je pa naučila lepo jest
)
Danes pri nas nekaj v stilu "grdo, ma dobro": pita iz jajčevcev, sirarske skute, orehov...
okisana blitva
@naor, pa ne bit zdaj na dieti ![]()
lp
mzm
Danes: zrezki v omaki z zelenjavo, skutini njoki, mešana solata
breskvaMiška, meni se zdi tvoja pita prav lepa.
Kar se diete tiče: mesku se ne morem čisto odpovedati, amapak ga jem zmeraj manj. Vsak dan si delam zelenjavne juhce, pa čežane, ampak kilce pa kar ostajajo, krucefiks.![]()
Sem ravno brala nekaj o bivšem premieru, pa je bila uporabljena ta njegova slavna beseda. ![]()
![]()
Dragička je tak ričet skuhala, da ga bom jutri tudi jaz. Samo , da ne bom cele svinjice notri nadrobila.
Ej Ežoj, fotke pa - preveč se fokusiraš na flaško pa na žabico - drugam pa megla pade.![]()
![]()
Danes smo jedli makarone z omako puranovih trakcov v gorčičnosmetanovi omaki, zele in fizol in rdeča pesa zraven ,pol pa še ekspres krostata
danes pa nič kuhala, sva šla z mojim na izlet v Idrijo, pa so tam padli pravi idrijski žlikrofi![]()
Danes je bil fižolov golaž s polnozrnatimi polžki in solata.
Ninja24Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveja juha z valjanimi rezanci

Polnjene paprike