Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

pinka, ne jokat, alpo prosim, evo mene   (da ti ne bom še presedala ), sem kuhala, sem, pa povečano število jedcev je tudi bilo (ali je morda bil le najbolj ekološki kontejner, kakor vam drago)

Danes pa pašteta, kruh, čebula in teran

Ne dohajam več sprememb, med drugim  ežoj umeniške fotografije pošilja (morda posledica kattinega vpliva, nova riba v ribniku? ), pa babka, pa...lepo!

lp

mzm

Krokodil pica

lp goga

Danes: gobova rižota, mešana solata, 

breskva

Včeraj: pečenka, mlinci in zelena solata.

Danes: vampi po tržaško in kruh.

Balenka

gogad, krokodilja pica je umetnija, odličnooooooo

babka1951

Čet: ajdovi žgenki, gobova juha (Pohorje production) ter pečeni gobani v pečici. Za posladek for my družina pa topla AMERIŠKA pita po rec. iz baze od VANJE (požel pohval, da sem bil že ves rdeč. Oče je zmazal skoraj polovico. Naslednjič bom jaz dajal na krožnik rajši xD. Ima sladkorno...

Pet: polneni vegi jajčevci, mešana solata, za maman pa še kos ameriške pite

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Pon in torek: "ostanki" raguja od nedelje. Pravzaprav niso ostanki, ker skuham toliko, da je vsaj za 3 dni, ena porcija je v zmrzovalniku za "hude čase".

Sreda: Solata, taka z vsem.

Četrtek: Mehiški tacos iz mlete govedine, samo namesto tortillas so bili mehki solatni listi. Pripravila in jedla sama.

Petek: Neka govedina po kitajsko (zmrznjen paket iz špecerije), solatni listi. Je bilo tako sladko, da sem imela sugar rush.  Še kr sama, ampak vsaj vreme je božansko. 

Vanja

danes na meniju: polnjena piščančja prsa, solata, kuhan krompir

mali kuhar

danes: gobova juha in izvrstna Krhka pita za vsak okus, recept prispevala - val, hvala val, super je

babka1951

Danes: pečena piščančja prsa v gobovi omaki, solata.

rosie

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti