Irena, ojoj, pa kje rastejo? Jaz sem včeraj bila 4 ure v gozdu pa razen marel nič.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi
Irena, ojoj, pa kje rastejo? Jaz sem včeraj bila 4 ure v gozdu pa razen marel nič.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiJaz tudi gob ne vidim, mi jih je ena gospa prinesla, ne vem pa kje jih je nabirala.
Res so bili lepi in čist zdravi.
Pri nas so samo marele, je hči šla včeri sam mal za hišo na grič in jih je prinesla za večerjo.
Smo jih spohali pa pečen krompir.
irena66Danes: polnjena paprika, pire, kompot iz grozdja in jabolk.
rosieDanes pri nas: goveja juha z rezanci in drobnjakom, z drobtiniami, prepraženimi na ocvirkih zabeljen stročji fižol po štajerski maniri (lepo zrnat), košček pirinega kruhha z bučnicami.
bo. Kasneje.
katti, kongratuliram za lepo fotografijo.
Pri meni, danes:
a bo kmal´ štipendija?
ežojDanes: narastek z bučkami, pečen krompir, zelena solata, ![]()
ja ežoj-lepa slikica
nič zamegljena![]()
Kosilo danes na več lokacijah: moji so imeli: piščančji "ajmoht" in domače kremne rezine.
Jaz po kitajsko: praženi rezanci z rakci in kislopekoča juha.
mamka
Sporočilo je spremenil(a) mamka dne 26. 2012 19:18Danes - goveji zrezki v omaki, ostalo malo še od včeraj, velikooo širokih rezancev, kitajsko zelje s fižolom v solati
Jutri: gobice bodo, danes nabirala![]()
Hej ežoj tvoje fotke so mi všeč, tud tiste z meglo. Nov fotič?
Pa hvala za pohvale.
Pri nas danes en ješprenjov čorbiž z zelenjavo in ajdovo kašo pa domač kruh >

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi

Marmorni sladoledni sendviči