SOBOTA:
Goveja juhica (repek) s zdrobovimi žličniki; pražen krompir, faširanci; zelena solata:

Pozdravček!
SOBOTA:
Goveja juhica (repek) s zdrobovimi žličniki; pražen krompir, faširanci; zelena solata:

Pozdravček!
Danes:
in:
Danes polnozrnate testenine z omako iz jajčevcev in rdeče paprike, povrhu pa malo kozjega sira, zraven pa solata iz paradižnika in paprike. Za posladek pa priprava slivovih cmokov za jutri....malo sladkega poleg lečine enolončnice.
Ninja24danes: čevapi, piščančji zrezki, pišč. ražnjiči, solata, paradižnik in malo pomfrija
mali kuharDanašnje kosilo: pogled na čisto, mirno, jesensko Bohinjsko jezero (hrana je ostala v nahrbtniku, ker so nas že klicali na bus), za pozno kosilo pa na Štajerskem: ješprenj.
Posladek; grozdje in maline direktno z grma v usta.
Danes smo si privoščili govejo juhico z ribanci in krompirjev zos z mesom iz juhe.
msegov
Vidim, da je bil danes dan goveje juhe.
Za nas so danes kuhali drugi:
goveja juha
odojek, račka, šunka
pražen in pečen krompir
krompirjeva solata, paradižnikova solata
jabolčni zavitek
![]()
![]()
![]()
Balenka
Tople kumare.
Tinky BinkyEžoj: Ne ga srat no. Smo bili na podobnem jedilniku, le da je bilo količinsko na kubik ter raztegnjeno na kvadrat :D
Goveja jetrca, še malo krvava, čez pa pol polivka iz olivca,peteršilja, česna in soli. Moja nova NAJOMILNEJŠA zadeva za piknike. MMM LOVE IT!
Tudi mi smo ta vikend na goveji juhi. ![]()
Včeraj torej goveja juha, govednia iz juhe, pire, špinača in radič.
Danes ponovno goveja juha, balzamični piščanec s pršutom, krompir, radič, za posladek pa jabolčni zavitek.
VilmaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pohorska omleta

Debeli špageti s poletno zelenjavo