Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

juha z žličniki

dunajci s krompirjem

sladica(tortica iz slaščičarne)

in potem takoj v porodnišnico k sestri!!!

lp

ledenka_

piščančji fileji z gobicami v smetanovi omaki in kruhovi cmoki, zraven solata, za jutri pa se kuha ješprenj.

Ledenka, kaj imate ? Čestitam!!

angie :)

Mi pa danes primerno vremenu -malo mešano po željah družinskih članov -dušeno zelje in pečenica, repa, pire in piščančji fileji. Za jutri pa kuham govejo juho, zraven bo telečja rižota, mešana solata.

Ledenka čestitke!

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Danes piščančji zrezki v smetanovi omaki s šampinjoni, pire krompir in endivija v solati.

msegov

NEDELJA:

Goveja juhica z domačimi rezanci; pečeno piščančje bedro, "ščipanci", čebulno-korenčkova omaka; zelena solata:

Pozdravček!

goveja juha z zdrobovimi žličniki

v koščkih krompir, premešan z maslom

na soli pečen piščanec

pečena jabolk z brusnicami

radič s česnom in bučnim oljem

rimljanka

Pri nas pa je danes po želji najmlajše slavljenke goveja juha z rezanci, polnjena piščančja prsa brez kosti (s kruhom), poleg pečen krompir, zelenjava na maslu, zelena solata, sladoled. Popoldne še jagodna tortica in praznovanje s peko na žaru in nekaj solatami.

http://www.mojalbum.com/tajda

piščanec v soli

pečen krompir

endivija in radič s krompirjem

cupkakes in

branka171

Brando, pečeno je ( včeraj na žaru, kot je tudi videti ), 11 čevapčićev, en ( manjši ) melancan in nekaj koščkov jetrc, za muce, da dajo mir. Če verjameš ali ne, za mene je tudi to bilo preveč, dva čevapčića sta ostala in pojedena danes pri zajtrku.

Danes, boranija:

ežoj

Pri nas danes roštiljada:

perutničke, vratovina, hrenovke, ćevapčiči, bučke, melancane, paprike.

Kumarična solata, paradižnik s papriko, krompirjeva soalata.,

rosie

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti