Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

tudi jaz se danes prvič  oglašam v tej rubriki, a jo večkrat obiščem.

Včeraj je bla prva trgatev "gemaja" in takrat se navadno sama kuha telečja obara in obvezna gibanca.

Danes pa polpeti, pire krompir, in koprivova špinača (moramo se malo spočit od včerajšnjega dela in ki jih kar ni blo malo.

Kaj marele rastejo???Pri nas pa nič, že drugo leto.

branka171

Danes za kosilo:

prvi domač piščanec - kosi pečeni v pečici

pražen krompir/jaz bom imela za prilogo še včerajšnjo zelenjavno
rižoto

endivija

posladek: kokosovi piškoti

poposladek:

msegov

danes: pleskavice, pikantna zelenjavna prikuha, solata, špinača in krompir iz pečice

mali kuhar

Danes, juhca,puranovi in svinski zreski,krompir,mešana solata,ledena

Milži

Danes: Post!
A da se odkupim želodčku, sem spekel bananin kruh z sezamovimi semeni in prelit z limoninim prelivom, (bo dober zajtrk ja . Zraven pa domača skutica) in rožičevo/PZ biscotte. Stanovanje pa ponovno diši, kot da imam pekarnico...my sweeeeeeeeeet bakery

Jutri: Paradajz soljat.

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Danes: štefani pečenka, pražen krompir, mešana solata

katka85

danes: puranji zrezki, pire krompir, solatka in tortica od včerejšnjega praznovanja..

Domač kunec v zelenjavni omaki, pire krompir, zelena solata s fižolom, popoldne še pecivo iz polente.

Tinky Binky

Danes: zelenjavna mineštra, pol krožnička včerajšnje pašte, nekaj rdeče pese v solati in čokoladno-hruškova pita

lp

mzm

Danes: zelenjavna juha, ocvrte marele, paradižnikova solata.

rosie

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti