Danes krompir in kalamari v pečici.
Včeraj: Morska rižota.
Predvčerajšnjim: špageti carbonara
Vilma
Danes krompir in kalamari v pečici.
Včeraj: Morska rižota.
Predvčerajšnjim: špageti carbonara
Vilma
Danes: Še ne vem. :)
Včeraj: Pasta omaka z mesnimi kroglicami, kuhana 6 ur kake 3 tedne nazaj. (povem, da take neumnosti ne bom nikoli več počela, ker sem omako pošteno "popravljala", da je bila približno tako dobra, kot moja, ki jo pripravim v pol ure). Imenitna polenta. Vse skupaj pečeno solata.
Ponedeljek: Pregrešno dobra pizza iz lokalne pizzerije: Šunka, gobe in sardelni fileti.
Nedelja: Neprostovoljna tekoča dita, posledično sugar high od jutra do večera. Bljak. Dragi je jedel kajpavemkaj v moji odsotnosti. ![]()
Sobota: Piščanec in čisto preveč kuhana zelenjava. (priprava na nedeljo.
)
Petek: Losos in solata iz na žaru popečene zelenjave.
Makaroni s sirom, različne solate.
Tinky BinkyDanes: mesne kroglice v malce pikantni omakci, riž, kumarična solata z grškim jogurtom.
rosieVčeraj filane paprike, kar z kruhom pomazane,
Danes pa prebranac in rebrca iz pečice, za posladek pa babičina dobrota in ovseni piškotki.
Lp
ursiiiSREDA:
Pražene sardelice na tržnici; pozno popoldan nekaj podobno satarašu s piščančjimi nabodali ter kumarična solata z jogurtom; nekateri so si pa zaželeli čorbico...

Pozdravček!
Pri meni danes boranija od ponedeljka:
Danes: piščančje meso v beli kremi, polenta, solata s fižolom, jabolčni zavitek iz polnozrnate moke
breskvaNočno brskanje po receptih Kulinarike je rešilo zagato z nenapovedanim gostom, ki obožuje curry
skleda pora v solati, vino, domače grozdje
lp![]()
Včeraj pohane bučke in piščanec, endivija s paradižnikom
danes. juha iz vrečke, marelični cmoki (domači, zdrobovi)
jutri. goveji zrezki v omaki, špecli, endivija in radič v solati
tabuKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev

Mehiške taco košarice