Danes domači jajčevci s feto in lososom zapečeni v pečici, poletna solata in
. Torta z belo čokolado in malinami za otroški rojstni dan.![]()

lp, pinka![]()
Danes domači jajčevci s feto in lososom zapečeni v pečici, poletna solata in
. Torta z belo čokolado in malinami za otroški rojstni dan.![]()

lp, pinka![]()
danes je tudi na Obali ohladilo. ![]()
jaz sem si privoščila pizzo s tuno
ostali krompirjevo solato, kruh, pečeno jajce
sladica:
P.S.
Ežoj tale tvoja euro torta pa res super izgleda, celo lepša kot tista iz knjige ;)
zdejle si mi prou lušte naredu!!!bo treba zdejle en dan pripravit tole dobroto :) samo, mislim da bom tudi jaz na Jakobov križ pozabla ;)
ledenka_Pri nas: polnjena parika, krompirjev pire in mešana solata.
rosiedanes pizza, za sladico kokosova torta:

Danes pri meni nič kuhanja: filana paprika ( in bučka ) iz zmrzovalnika in evrotorta od včeraj:
A veste kako je, ko se otroci igrajo, pol en zavpije: mamiiiiiiiiiiiiii, glej kaj mi dela! Pa sploh ne vem, zakaj mi je to prišlo na misel.
![]()
Bučkina kremna juha, kozliček v kozici, piščanec v smetanovi omaki s feto, parmizana, polenta z gorgonzolo, solata, jabolčni in skutni štrudelj
Včeraj sem v trgovini odkrila starani kajmak (vsaj tako piše) iz Srbije, verjela vremenski napovedi, zatorej danes:
Joj, same torte kažete...![]()
lp
mzmDanes: goveja juha z ribano kašo, govedina iz juhe, koromač s paradižnikom, njoki od ricotte, zelena solata s koruzo, puding s kokosom, ![]()
Zloženka iz popečenih jajčevcev, omake iz mlete govedine in jajčnega preliva s parmezanom in zelišči, zraven pa
v solati, za sladico pa konci rolad (jagodne, malinove, borovničeve, nuteline, čokoladne, brusnične in ajdove s kislo smetano), da bodo rolade šle lepe naprej ![]()
goveja juha z rezanci, za sladico pa popoldanski počitek![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek s piščancem in zelenjavo

Široki rezanci z grahovim pestom