Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

-mešana solata

-ocvrt krompirček

-sladica:

lp

ledenka_

Danes: gobova juha, dunajsko ocvrt puranji zrezek, riž z brokolijem, cvetačo in korenčkom, sestavljena cvetača, jabolko - kuhali so pa drugi 

rimljanka

Gobova juha, bučkina pita s paradižnikovo omako, slan krompir, zeljnata solata, japka.

lp

P.s. O, nisva imeli enakega kosila

cervus

Danes:

Kaj vam zdej ni prav? Kompozicija? Ja, res je manjka rezina limone ( pozabil kupit )........................... a, feferoni vam manjkajo? Feferoni so vkomponirani v sataraš, pa je prijetno pikanten. Drugač, vse ja domače: paradajz, paprika, čebula s domačega vrta, riba je iz domačega zmrzovalnika, vino in olive iz domačega hladilnika.

Kupil mandljne za eurotorto, če se mi bo ljubilo, jutar pokažem le torto. Pa, drgač, vsepovsod se hvalijo kolk imajo lepo toplo, pri meni ne zleze čez 32 stopinje, sem vsem po evropi prav fovš, skor da rečem, da se nisem niti pošteno pregrel, pa je že ohladitev na vidiku.

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 24. 2012 19:03

Široki rezanci s kozicami, škampi in lignji, kumarična solata.

rosie

Danes: pisana zelenjavna rižota, dunajski zrezki, mešana solata, sadni puding

breskva

Skoraj tako kot pri breskvi: mesno-zelenjavna rižota, rdeča pesa.

Balenka

Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 24. 2012 23:40

Danes: pišč. file, pečen na čebuli in pečen krompir v pečici (narezan kot malo debelejši pomfri) in mešana zelena solata (zelena, radič in motovilec)

Jutri: piknik (kaj bomo jedli, pa še sporočim)

Sporočilo je spremenil(a) shari2007 dne 25. 2012 00:09

Včeraj pekoča tajska juha iz Hokaido bučoe. Zaradi neznosne vročine pojedena v mlačno-hladni obliki...

ledenka, kakšen piškot je na sladici?

Vesnuska

Sporočilo je spremenil(a) Vesnuska dne 26. 2012 12:39

danes pa gremo na piknik, verjetno bo kako meso na žaru, zelenjava na žaru

mali kuhar

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti