Danes čevapčiči, bučke na žaru, kumarična solata. Kaj si človek lahko še več želi?
![]()

Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo
Danes čevapčiči, bučke na žaru, kumarična solata. Kaj si človek lahko še več želi?
![]()
Ja res, medo postavi nagradno vprašanje, potem pa nič od njega.![]()
Za kosilo pa pečene ribe, krompir v kosih in zelena solata, za dragega pa ribe in krompirjeva solata.
Za posladek pa lubenica in hop na ležalnik na balkonu. Vse dokler ne pride sonček okoli ovinka.![]()
![]()
naor
Danes: piščančji paprikaš, solata.
rosieEvo,prva nagrada se ne podeli,ker je bil kupljen krompir,drugo mesto za Mišzmoke in Rimljanko,ker je štedilnik tudi kupljen![]()
Danes pikantne bučke v omaki z kus kusom.

polarbear
Goveji zrezki v omaki, bučkini polpeti, zelena, paradižnikova, fižolova in kumarična solata.
Tinky BinkyUf, uf, tale polarni kar pretrava! Ko jaz nimam blitve niti za eno dobro čorbico ( no, skor ), on se kar afna s raznobarvnimi blitvami, kulinarične teroristke pa nič, pa mi queridi amigi očitajo vsako vejico, tudi če je prav postavljena, sedaj so pa tiho, pa to je veliko hujše...........![]()
Pri meni danes:
Kdo bo mogel stopit do varuha družinski pravic! Kaže, da je jade nehala kuhat, menda sam konzerve odpira
.
danes: puranji zrezek, fižolov pire,solata
mali kuharDanes: pečen por, piščančji zreski, pražen krompir, mešana solata, čokoladni rogljički
Danes: divji rdeči riž (če drži napisano na embalaži) s trakci
pokajoča zelena solata, voda, vino
@polarbear, sej, ne da me zanima, bolj reda radi
, kakšne nagrade pa so? Da vidim, če se mi splača pritožbo pisat
lp ![]()
Včeraj: zelenjavna juha, puranji polpeti z rižem v paradižnikovi omaki, dušen riž, zelena solata
Danes: zelenjavna juha, dušene bučke, piščančji naravni zrezek, pečen krompir, zelena solata
Jutri: zelenjavna juha, domači skutini štruklji, zeljnata solata
NENA58Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo

Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom