Danes je bil pa kar McDonald's - tortilja s hrustljavim piščancem in ocvrta mozzarela. In občutek čistega zadovoljstva
.
lp
cervusDanes je bil pa kar McDonald's - tortilja s hrustljavim piščancem in ocvrta mozzarela. In občutek čistega zadovoljstva
.
lp
cervusDanes: polnjena paprika in pire, za posladek marelice, nektarine in lubenica.
rosieDanes kulinarično podoživljam lanski dopust na Korziki. ![]()
Kaneloni s skuto, blitvo in zelišči (v originalu cannelloni au brocciu)

Sladica pa fiadone

Oboje kar z domačo skuto namesto korziškega brocciu.
kuharca87kuharca87 tejle kaneloni izgledajo božanskoooooo.
Pri nas pa: dušene melancane in paradižnik-kot nekakšna zelenjavna omaka
kruh
ledena čokolada
lp
ledenka_Tople kumare s krompirjem.
Tinky BinkyDanes smo spremenili jedilnik, ker nismo vsi naenkrat doma zelenjavna juhia, musaka, zelena solata, zdaj pa pečem marelično pecivo
Potem pa
za nakup avta ( rabljenega, ampak, veselje je,..)
pečen krompir in šopska solata
Balenkapuranji golaž, piščančja kračica od včeraj, grah
mali kuharDanes pri nas: sladko zelje, kruhovi cmoki, zrezki iz mletega mesa in blitve (od včeraj), pozno popoldan jabolčni zavitek iz domačih jabolk
Sedaj se lahko mal ulegnem: tist bozon smo ujeli, še če bi ujel kakšno ptico za kosilo bi bilo super, tale mi sam brikete deva, bom mogel mal stopit do varuha mačjih pravic:
Uf, tisto je iz ene druge teme. mačku briketi, meni boranija, kaj pa čem, enolična prehrana:
yy
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Princeske

Svaljki z žajbljem