Pri nas danes, pečen piščanec s krompirjem,solata,juha,za posladekpa še ne vem ali bo samo ledena kava,odvisno od počutja.
.Ežoj,nekaj stavka ali nič ne kuha ali se potepa.
Milži
Pri nas danes, pečen piščanec s krompirjem,solata,juha,za posladekpa še ne vem ali bo samo ledena kava,odvisno od počutja.
.Ežoj,nekaj stavka ali nič ne kuha ali se potepa.
Milži
Saj res, kje je ežoj![]()
![]()
?
NEDELJA:
Juha iz govejega repa z domačimi rezanci; pečena vratovina, temni šampinjoni v omaki, ščipanci; zelena solata, kumarice z jogurtom:

Pozdravček!
danes: puranja prsa na žaru, zelenjava na žaru
mali kuharDanes pri nas: goveja juha s fritati in drobnjakom, pečen kifeljčar, puranji zrezki v petranovi omaki, zelena solata, ![]()
, pozno popoldan: včeraj pečen višnjevo-češnjev zavitek,
(v hladni senci)
| naor je napisal/a: |
Zgleda super, koliko plasti pa ima? In ali si se sama mučila z njo v tej vročini?
|
Kako smo že včasih rekli: "Što se mora, nije teško, što je teško, ne mora se." ![]()
Ena je naštela 22 plasti, nisem preverjala, mi je ratalo testo in sem zlagala, dokler je šlo.
Danes bo mešana solata, ovčji sir, teran in baklava.
Dan se krajša, v škornjih nič praprotnega semena...
lp![]()
Danes:
kolk je bilo zjutraj mrzlo, prav lep dan se je naredil, prav tak za jamrat ( uf, uf........... saj menda veste, kako to gre )
.
ežoj
Pri nas pa zelo podobno kot pri ežoju.
Pečen
, pečen
, polpeti iz bučk, solata
,
in
.
Za sladico sladoled in
.
Sedaj bi lahko pripravili tudi simbol za sladoled.
irena66Danes smo pekli zunaj. Mlad krompir, ribice, zraven solata. Za posladkat pa kokosove kocke oz. čupavci.
msegovMi smo danes tudi jedli zunaj - odojka na žaru, zraven pa vse po programu (domač kruh, mlada čebula, na kupe narezene sveže zelenjave....)
Vprašanje za Dragičko: kje kupiš goveji rep? Saj vem, da ni ravno sezona zanj, ampak lepo dušen v omakci... hmmm.
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Odlično hitro kosilo

Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami