Sem dala klimo na ful in sem se morala odkupit ![]()
čista svinjska kotoleta, rezanci, mlad grah, skleda ropotajoče solate, teran in marelice ![]()
Ampak mene še vedno zanima, kaj hudiča je zadnjič jedla elaphus, hotcat, al kako že?! ![]()
lp
mzm
Sem dala klimo na ful in sem se morala odkupit ![]()
čista svinjska kotoleta, rezanci, mlad grah, skleda ropotajoče solate, teran in marelice ![]()
Ampak mene še vedno zanima, kaj hudiča je zadnjič jedla elaphus, hotcat, al kako že?! ![]()
lp
mzm
Danes golobice v smetanovi omaki, pire, pećene hrenovke, solata.
rosieDanes svinjska pečenka, knedeljčki, solata. Za posladkat pa orehovo-bananin kolač. Se že peče ... :)
msegovNEDELJA:
Pražena riba, pečen fižol s krompirjem na poru, zelena solata; slani zvitki:

Pozdravček!
Danes pri nas,juha,piščančja bedra ,sv.rebra,pečen krompir,zelena solata.Popoldan za posladek,jabolčni zavitek,ledena kava in jamranje kako je vroče.
Milžidanes: riž, puran in špinača
mali kuharDanes:
Meso je od včeraj, pogreto v mikrovalovni, grah je domači, riž tudi ( ampak na tajskem ).
Ne moreš verjamet, kolk so ljudje v naši vasi žleht: govori se, da bojo predlagali, da me izključijo iz kluba ljubiteljev vina, ker sem že dvakrat objavil sliko kosila, brez da bi imel kozarec vina!![]()
Jaz pa klime nimam, sem kar zunaj sedel, s mrzlim pivom in jamral: uf, uf, kolk je vroče, kdo bo tole zdržal![]()
Pa, drugače mzm, zmenimo se s sovaščanko pri meni, da pripravi tisto mačko, jaz dam mačko ( sam fental je jaz ne bom, naj to sovaščanka sama uredi )![]()
ežoj
Pa še me zanima: a rosie sama fenta tiste golobice, ali pa jih take kupi?![]()
ežoj
Danes pri nas: zelenjavna mineštra (čebula, bob, fižoleti, grah, kumare, bučke, paradižnik, blitva, korenje)
skleda zelene solate z mozzarello, paradižnikom, kumaro, po želji ovčji sir in teran
@ežoj, zmenjeno, prinesem pse, pske ![]()
![]()
lp
mzm
ežoj. čisto sama jih fentam, si moreš mislit!
Ženske smo pač precej bolj spretne, saj vidiš svojo sovaščanko, kako ji gredo stvari od rok.![]()
![]()
Danes pri nas: piščančja nabodalca z zelenjavo, vratovina, hrenovke in pasja radost, bučke in jajčevci, vse na žaru. Za povrh še pehtranova potica, rabarbarin kompot, hladno pivce, otroci so pa kar vodo pili.
rosieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tajska rdeča curry pasta

Ribja juha s testeninami