Danes: paniran piščanec iz pečice, riži-bizi, solata,
in kukiji s čokolado

Jernejev zelenjavni curry
Danes: paniran piščanec iz pečice, riži-bizi, solata,
in kukiji s čokolado
Danes se je s kosilom izkazal naš sin. Pripravil je:
pečen nov krompir, polnjeni lignji, paradižnikova solata
Bilo je zelo zelo dobro in na mizi takoj, ko sem stopila skozi vrata, kar je veliko vredno. Želim si, da bi bilo takih dni še veliko.
BalenkaVčeraj: Delo v Grazu in posledično hrana iz menze
. Ampak presenečenje! Sploh ni bilo slabo oz.. smo bili tako lačni, da nikakor ni šlo da bi bilo slabo
.
Zajemalka riža (pohvala tečnemu kuharju, saj je bil super aldente skuhan.MMM), zajemalka kosov piščanca v gobovi omaki (zelo dobro. Ne presoljeno, putika ravno dovolj popečena, omaka okusna). Juho in dodatne zajemalke sem preskočil in navkljub fizičnem celodnevnem delu raje na krožnik dodal različno zelenjavo in solatnega bifeja
+ še solatni krožnik napolnil tako, da je "zelenjava prek lezla" ![]()
Danes: Solata z vrta, paradižnik, kumare....
Skutini štruklji
Mešana zelena solata
Prežganka, skutni cmoki, piščančje prsi v omaki, solata, sladoled.
dagaDanes bodo pri nas zrezki v omaki z grahom, nekaj za zraven - verjetno kar kakšni polnozrnati špageti in pa (seveda) solata.
msegovSREDA:
Segedin (spravljeno v skrinji), pečene krvavice:

Pozdravček!
testenine z mletim mesom,
solata, korenčkova pita z češjami

Jutri kremna brokolijeva juha, brorastek po anamarijino in solata. Če bo hladno vreme pa kakšen piščanec na košče narezn in popečen, pomešan v brokoli.
ZačetnicaŠpanska krompirjeva tortilja, solata, češnjev zavitek.
rosieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jernejev zelenjavni curry

Pizza s pršutom