Pečen file soma, krompirjeva solata, kavino-rumov čokoladni kolač.
Tinky Binky
Orehova rolada
Pečen file soma, krompirjeva solata, kavino-rumov čokoladni kolač.
Tinky BinkyPri nama pa fižolova enolončnica s polžki.
Zelo okusno.
irena66Imel sem še nekaj kuhanega boba od včeraj, pa sem mislil danes to porabim, morda še kaj malega dodam in voilla: kosilo je že. Pol grem mim vaškeg ribnika........... ah, saj veste kako gre, saj me poznajo, pa takoj......... evo, ravno izvlekli mreže, ........... poglej kolk je fajn........... jaz se ne pustim dolg prepričevat. Torej danes:
A ja, meditacija, kontemplacija in kaj je še teh čudaških navad......... seveda, le da se sedaj vesolje zdi mejčken neurejeno zaradi egiozma in sebičnost posameznikov........... pa nič kaj takega, kar ena revolucija ne bi(o) uredila.![]()
ežoj
pri nas danes: kuhan krompir, špinača iz kopriv, mesni sir, za ene pa vampi![]()
Včeraj na roj. dnevu pri mami: pica za najmlajše, ocvrt piščanec in pečen krompir, solata, za posladek torta s penečim vinom in češnje.
Danes pa polnjene paprike.
tanjajdanes: velika skleda solate, poširana postrv, stročji fižol. za posladek: kava z mlekom
Danes nadzemne kolerabice v omaki in krompir v kosih.
Ninja24Danes; zelenjavna juha in kruh.
rosieDanes pri nas, še ostanki štefani pečenke od nedelje, pa pečen krompir, dušena zelenjava, solata. Joooj kaj je solate na vrtu, jo bomo morali jesti vsak dan, zraven vsakega kosila. ![]()
Zelenjavna mineštra, pire krompir z blitvo, piščančje prsi z zelenjavo, solata s fižolom.
dagaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Orehova rolada

Marmorni kolač