Ravnokar popapcal pasulj (brez mesa) in skledo fine,zelene solate z 1/2sveže kumare. ![]()
![]()

French toast s sadjem
Ravnokar popapcal pasulj (brez mesa) in skledo fine,zelene solate z 1/2sveže kumare. ![]()
![]()
danes so bili makaroni s paradižnikovo omako in zelena solata ![]()

Danes na meniju: norec za štedilnikom. Luksuz dejstva, da sem sama svoj edini gost na kosilu in sem lahko počela traparije v kastrolah ![]()
Danes žar pri mojih starših. Upam da bo vreme zdržalo.
tanjajNekaj se govori, da bi radi pokukali na moje krožnike
.
Danes s pridihom morja
:
In ker so bili na kosilu sosedovi:
skutno pecivo za požrešne sosede
MM
Točno, tebe sem pa že prav pogrešala. ![]()
![]()
Mm, pozdravljena po dolgem času! Viva Meier, kaj si jedla? Ali je kaj v zvezi z ajdovo kašo?
Danes pri nas: Rebrca na žaru z rukolo in kuhanim krompirjem, včerraj pa ajdovi krapi v jurčkovi omaki (so kuhali drugi
)
lp
cervusElaphus, saj veš. Morski Medvedki se radi prehranjujemo z morsko hrano ![]()
![]()
![]()
Tam ob Ežojevem ribniku bi bil zame raj na zemlji (če odmislim
).
Pri meni danes:
uf, uf................. pozabil slikat pravočasno!
mm, trenutno je le ena žaba, in sicer manjša, precej plašna, nič bat: dobrodošla!
ežojDanes čevapčiči, mlad krompir, mešana solata (domači radič, rukola, mlada čebula; pa koruza in paprika). Zdej popoldne pa kuham mulo.
A bo luna?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

French toast s sadjem

Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način