Danes lenoben pozni rojstnodnevni zajtrk, kosilo bo lahko, zvecer pa degustacijski meni v loklalni restavraciji. Torej kosilo: solata s sirom in tuno, zraven popecen kruh s philadelphio.
LP
SašaDanes lenoben pozni rojstnodnevni zajtrk, kosilo bo lahko, zvecer pa degustacijski meni v loklalni restavraciji. Torej kosilo: solata s sirom in tuno, zraven popecen kruh s philadelphio.
LP
SašaDanes:
- koprivin burek
- kefir iz kozjega mleka
- skledurina zmešane solate
- prve češnje, s spremljajočim protokolom (daš v usta prvo češnjo v sezoni, si zaželiš željo..preden jo pogoltneš, te mora nekdo potegniti za uho...ne vem, če pomaga, je pa zabavno)
Danes ne bo posladka, bo eno samo garanje.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
SOBOTA:
polnozrnati makaroni z mesom, solata, posladek - po dolgem času jogurtovo pecivo s sadjem -
msegovDanes:
Danes pri nas špinača,pire krompir, hrenovke,ledena
in babičine bobrote.
Včeraj piščančja rižota, zelena solata z koruzo, mož in sin pa bolognese omako in špagete
Danes zelenjavna enolončnica, polenta z skuto, češnje z tržnice! Za hči, ki se ji je mudilo sataraš in berivka.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes vse eno laufanje, ko pa pride čas kosila, začne dež. Pol nič, grem v tisti del jedilnice za lepo vreme, ki je pokrit:
uf, kaj pa tile starčki tukaj počnejo, temu računalniku se je neki sfrkljalo. Tole bo menda ta pravo:
zanimivo, ko ni razvrata, se precej manj poje:
![]()
ežoj
![]()
![]()
![]()
...vsaj medaljon bi skril....
V teh tropskih razmerah je to vse, kar sem zmogla:
pa skledo solate in češnje
(škoda, Mygrace, da nisi prej povedala za vražo, nikol ne veš
)
lp (aja, me ni ![]()
![]()
)
mzm
Zelenjavna juha in sardele, kruh in berivka, kasneje češnje.
tanjajGolaž, njoki, solata, bananin sladoled, kava.
dagaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto

Pirin kruh s semeni