pri meni jutri ričet brez mesa in desetminutna sahar torta, ki je noro dobra čisto brez vsega ![]()
![]()
Vrana
pri meni jutri ričet brez mesa in desetminutna sahar torta, ki je noro dobra čisto brez vsega ![]()
![]()
Vrana
Včeraj: krompir po mehiško, zelena solata.
Danes: kurja juha z ribano kašo, leča z blitvo, piščančji zrezki v omaki in zelena solata.
lp
Moja priljubljena enolončnica, po dolgem času sem med tednom kuhala:
(mleto meso, čebula, česen, grašek, korenček, krompir, sol, poper, vegeta in ena jušna kocka, pa malo česnove in brokolijeve juhe iz vrečke za zgostitev). Pa zraven svež,a mehka bela žemlja ...
zeleni šparglji na maslu, mladi krompiršek v pečici, kozarček za dobro kri
SonjaNekaj dni nazaj se peljem mim one goveje farme ( tam, kje je prej bil konec avtoceste, naprej od Postojne ) pa sem kar zjal ko sem videl goveda brez repa. Pol sem zvedel, da gojijo neka genetsko spremenjena goveda, imajo nek gen martinčka, pa, ko mu rep odrežejo, mu zraste novi. Baje v metropoli gredo goveji repi dobro v promet.![]()
![]()
![]()
Drugač, ne vem kaj je slabše, prazniki ali delavnik. Za praznike po cel dan jamrat, ob delavnikih sam eno laufanje, neki me kapitalizem pritisnil, pa šolske obveznosti, sploh ni časa za jamrat.
Danes za kosilo ( piščančje je iz enega drugega kosila ):
Danes šparglji z umešanim jajcem in svežim drobnjakom. Za posladek jagode s smetano.
abyDanes je bil piščančji paprikaš in kruh!
tanjaj
ežoj, iz katerega drugega kosila
?
Danes je bila zelenjavna juha
in končno pohanje (telečje)
in skleda zelene solate
lp
mzmsegedin
BalenkaČETRTEK:
vsak po svoje, ampak vsi pa domačo berivko v solati. Za vsakega še košček orehove rulade. Sadje.
PETEK:
sladko zelje z malo govedine, pire krompir.
msegovKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hot dog v listnatem testu

Hempy polenta