danes:

kremna zelenjavna juha (bučke, krompir, paprika, paradižnik) in rižev čokoladni puding.
ostali 2 članici sta jedli pohano meso, pomfri in solato.
jutri pa stara mama dela sarme, se že veselim ![]()
danes:

kremna zelenjavna juha (bučke, krompir, paprika, paradižnik) in rižev čokoladni puding.
ostali 2 članici sta jedli pohano meso, pomfri in solato.
jutri pa stara mama dela sarme, se že veselim ![]()
ponedeljek: njoki z golažem, jaz višnjev zavitek in kakav
torek: bobiči, palačinke
sreda: pizza, sladoled
jutri: juha, šparglji z jajci
lp
ledenka_Včeraj:
Žrebičkov zrezek, blitva in frtajla (po moje)s šparglji. Ja vem, čisto preveč vsega, ampak se mi je malo utrgalo - beri lačni kot volkovi
leandros
ČETRTEK:
Čevapčiči, prepraženi malancani in šampinjoni - posuti s česnom in peteršiljem, kajmak ter mlada čebula; zelena solata:

Pozdravček!
Prebranec s kranjsko kobaso, solata
Danes: zelenjavni zavitek iz baze, ocvrt piščanec in še zadnji regrat!
tanjajNaor, tole kar si napisala mi je znano: pred časom sem živel drugje in, ko sem se čez ene dve leti vrnil in obiskal " kamerate " mi je en povedal, " saj veš, ko si ti odšel smo tudi ribo nehali jest ".
No, pri meni se na današnjem in včerajšnjem kosilu vidi kakšn je pomen omake v kulinariki: praktički iste sestavine, le omaka je različna in tudi jed pride čisto različna. Včeraj je bila riba brez preliva holandske omake, danes je ista riba brez omake remesco:
![]()
Za spremljavo: otroški pevski zbor ( muchas gracias )
ežojHe, ežoj ponavlja sam za sabo, jaz pa za dragičko ![]()
lp
mzmPri nas pa
včeraj: rižota-riž, pira, proso- s popraženo zelenjavo, berivka z rukolo
danes: piščančji koščki v omaki, kodrani rezanci, zabeljeni šparglji, berivka
jutri prvi piknik na domači terasi: čevapčiči, ražnjiči, mlada čebula, solata, ajvar...
tabuVčeraj špageti z paradižnikovo omako, zelena solata
Danes dunajski zrezki, pražen krompir, berivka
Kjer je volja, tam je pot. TrixiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganske palačinke

Rumove kocke